Top 10 cele mai piratate filme din 2019, de până acum: ce descarcă lumea de pe torrent

Top 10 cele mai piratate filme din 2019, de până acum: ce descarcă lumea de pe torrent

Amatorii de piraterie nu iau niciodată pauză, iar din acest motiv, cei de la TorrentFreak au publicat o versiune actualizată de top 10 cele mai piratate filme din 2019.

Clasamentul celor mai piratate filme se schimbă destul de des. Acesta depinde de popularitatea filmelor care ajung online, dar mai ales de calitatea fluxului video pe care îl poți descărca ilegal. Chiar și așa, de cele mai multe ori, topul este dominat de filme cu super eroi și diverse blockbustere, la fel ca la cinema.

De sus, în jos, există trei noutăți în clasamentul din această săptămână. Top 10 cele mai piratate filme din 2019, de până acum, are pe poziția a zecea producția Deadwood a celor de la HBO, lung metrajul inspirat de un serial western care a făcut valuri în urmă cu câțiva ani. Cu o săptămâna înainate, Deadwood era pe cinci.

Glass, finalul trilogiei cu super eroi a lui M. Night Shyamalan, este pe locul 9 în top, în scădere cu un loc față de acum o săptămână. Wonder Park este un nou intrat în clasament, iar animația a cărei acțiune se desfășoară într-un parc de distracții pare să fie foarte interesantă. Captive State este pa 7, în cădere o poziție, cu John Goodman, Vera Farmiga și Ashton Sanders în rolurile principale.

Shazam este pe locul 6 în cădere două poziții, urmat de Hotel Mumbai pe cinci. Acesta din urmă este inspirat din atentatul de la Taj Hotel din Mumbai, cu Dev Patel în rolul principal. Lung metrajul este un nou intrat în clasament. O versiune filmată în cinema de Avengers Endgame este pe poziția a patra, în cădere de pe 3. Horrorul Us, scris și regizat de Jordan Peele, este pe poziția a treia, în cădere de pe 2. Pokemon Detective Pikachu a ajuns online în ultima săptămână și ocupă poziția a doua, în timp ce prima poziție în top 10 cele mai piratate filme continuă să o aibă în frunte pe Captain Marvel.

Sursa: TorrentFreak