Toate serialele Marvel care vor ajunge pe Disney+. Când au premiera

Toate serialele Marvel care vor ajunge pe Disney+. Când au premiera

Disney+ se va lansa în curând, iar o mare parte din conținutul original de pe platformă va gravita în jurul proprietăților intelectuale Marvel. Mai jos, voi detalia toate seriale care s-ar putea să te motiveze să te abonezi.

La ora actuală, Netflix este cea mai îndrăgită și cea mai populară platformă globală de streaming. Această piață a devenit însă din ce în ce mai aglomerată, cu motive bune de abonare la HBO Go sau Amazon PrimeVideo. Până și Apple promite să ofere câteva producții interesante pe propria platformă Apple TV+.

Cele mai mari șanse să se lupte de la egal la egal cu Netflix le are însă Disney+, iar serviciul respectiv nici nu s-a lansat încă. Motivul are legătuă cu brandurile deținute de casa lui Mickey Mouse. Pixar, Marvel și Star Wars sunt doar câteva exemple. Pornind de la această premisă, voi detalia serialele Marvel care urmează să facă valuri pe iminentul serviciu online, împreună cu data de lansare.

  1. The Falcon and The Winter Soldier va fi primul serial MCU pe Disney+ și va readuce pe ecran personajele pe care le-ai văzut în seria Avenger, Sam Wilson și Bucky Barnes, interpretați de aceeași Anthony Mackie și Sebastian Stan. Distribuția va fi completată de Emily VanCamp în rolul lui Sharon Carter și Daniel Bruhl în pielea lui Helmut Zemo. Premiera este programată în toamna lui 2020.
  2. WandaVision va fi construit în jurul personajului Vision care a murit în Avengers: Infinity War, fără să revină în Endgame. Acesta îi va aduce pe micul pe ecran pe Scarlet Witch interpretată de Elizabet Olsen și Vision al lui Paul Bettany. Acțiunea filmului se desfășoară atât după evenimente din Endgame, cât și în anii `50. Premiera este programată în primăvara lui 2021.
  3. Loki a fost primul serial anunțat pentru Disney+, deși premiera este programată tot în primăvara lui 2021. În contextul în care personajul principal a devenit mai interesant ca niciodată în ultimele filme Avengers, nu ar trebui să fie o surpriză faptul că aventurile sale pot sta la baza unui serial de sine stătător, cu același Tom Hiddleston în rolul principal. Loki
  4. What if…? este numele unui serial animat Marvel care încearcă să-ți ofere întregul univers MCU din cinematografe dintr-o altă perspectivă, într-un univers alternativ. Premisele care au ajuns online până acum sunt foarte interesante. Într-una dintre ele, Peggy Carter devine Super Soldier în locul lui Steve Rogers pentru că îi este administrat serul care ni l-a dat pe Captain America. Majoritatea actorilor pe care i-ai văzut pe marile ecrane vor reveni ca voci în What if…? în vara lui 2021.
  5. Hawkeye ar putea să apară în viitoare producții din MCU, dar se pare că viața sa de după Endgame va alimenta un serial de sine stătător, unul cu același Jeremy Renner în rolul lui Clint Barton. Partenera sa din serial va fi Kate Bishop, pe care, se pare, o va antrena pentru a-i lua locul într-o versiune mai bună de Hawkeye. Nu știm cine va juca rolul lui Hawkeye, dar va ajunge pe Disney+ în toamna 2021.
  6. Ms. Marvel este foarte special deoarece va fi construit în jurul primului super erou Marvel musulman. Faptul că este și femeie reprezintă un plus semnificativ de diversitate. Serialul este bazat pe aventurile lui Kamala Khan supranumită Ms. Marvel, o adolescentă americană de origine pakistaneză. Bisha K. Ali va fi creatoarea show-ului și sunt șanse mari ca personajul să-și facă simțită prezenta în Captain Marvel 2. captain-marvel-mcu-movie
  7. Moon Knight este un favorit al fanilor Mavel de câțiva ani, iar aceștia și l-au dorit ecranizat pentru că este semnificativ mai întunecat și violent față de alți super eroi. În perioada serialelor Marvel de pe Netflix, s-a vehiculat că Moon Knight va deveni un serial acolo. Rămâne să vedem cât de agresivă va fi iterația de pe Disney+.
  8. She-Hulk este ultimul serial Marvel pe care îl cunoaștem la această oră ca făcând parte din portofoliul Disney+. Acesta va fi construit în jurul lui Jennifer Walters, o avocată foarte pricepută care, în urma unui accident, ajunge să primească o transfuzie de la vărul ei, Bruce Banner. În acel context, câștigă abilitatea de a se transforma în Hulk, dar inteligența îi rămâne intactă. Dintr-un punct de vedere, se va apropia de abilitățile versiunii de Hulk pe care am văzut-o în Endgame. Nu știm când se va lansa.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: