01 sept. 2019 | 09:43

De ce să te abonezi la Disney+ cât timp prețul e infim

ACTUALITATE
De ce să te abonezi la Disney+ cât timp prețul e infim

Disney+ se lansează peste câteva luni, dar tocmai a fost anunțată o ofertă de nerefuzat de către compania americană. În cazul în care căutai o alternativă la Netflix, acum este momentul să te abonezi.

Disney+ va fi cel mai important concurent pentru Netflix, în momentul în care se lansează, începând cu 12 noiembrie. În contextul în care cei mai mulți abonați la Netflix plătesc un abonamnet de aproximativ 11 dolari, din start, Disney+ va fi semnificativ mai ieftin.

Deși vor exista probabil mai multe tipuri de abonamente la Disney+, versiunea de bază va avea un preț de 7 dolari pe lună. Opțional, vei putea să plătești în avans abonamentul pe un an și vei plăti 70 de dolari, cu două luni de acces gratuit.

Încercând să-și facă deja o bază de abonați semnificativă, cei de la Disney au venit cu o reducere suplimentară, în cazul în care te înscrii gratuit pe platforma lor D23 Official Disney Fan Club. Te abonezi pe trei ani la Disney+ și plătești doar 141 de dolari pe întreaga perioadă. Asta înseamnă 3,92 dolari pe lună, cu mult mai puțin decât Netflix, Amazon PrimeVideo sau orice altă platformă de streaming.

Oferta a lăsat cu gura căscată atât de multe persoane, încât site-ul D23 a picat pentru câteva momente din cauza cererii. La momentul redactării acestui material, este în regulă și poți profita și tu de ofertă. Te înscrii gratuit în clubul fanilor D23 la această adresă, îți accesezi pagina de profil printr-un click în dreapta sus pe My Account și intri la View Account. Dacă totul merge bine, ar trebui să întâmpini un buton precum cel de mai jos, marcat Redeem Now. Dacă nu vezi oferta din primul moment, așteaptă câteva ore și ar trebui să ai butonul respectiv. Ca referință, ai timp până pe 2 septembrie să te abonezi la Disney+ cu acest preț. disney d23 oferta

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele