15 iun. 2019 | 08:07

Toate filmele cu super eroi din 2020: care sunt și când se lansează

ACTUALITATE
Toate filmele cu super eroi din 2020: care sunt și când se lansează

La fel ca în ultimul deceniu, în 2020 vom fi asaltați cu filme fantastice, a căror poveste gravitează în jurul unor super eroi. Marvel Studios, DC Film și Sony Pictures fac investiții fabuloase în acest domeniu.

Filmele cu super eroi depășesc cel mai des recorduri de încasări în cinematografe și generează fani pe termen lung. Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care vedem la fiecare câteva luni o nouă peliculă cu un buget absurd care ajunge la cinema. Dacă situația pe 2019 s-a liniștit deja din acest punct de vedere după lansarea Avengers End Game, poate ești curios ce ne rezervă 2020 din prisma filmelor cu super eroi.

Birds of Prey (And The Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) – 7 februarie 2020

harley quinnDacă ți-a plăcut de Margot Robbie în rolul Harley Quinn, te vei bucura cu siguranță să o revezi în această peliculă al cărei titlu îl vei uite peste câteva momente. Birds of Prey sau Păsările de Pradă le mai are în distribuție pe Jurnee Smollett – Bell în poziția de Black Canary și Mary Elizabeth Winstead ca Huntress. Acțiunea se va petrece în Gotham.

The New Mutants – 3 aprilie 2020

x-men

Desprins din universul X-Men, The New Mutants este un horror care ar fi trebuit să fie lansat în aprilie 2018, după ce a fost produs în 2017. A trecut însă prin numeroase amânări și nu a ajutat nici faptul că trailerul de anul trecut nu a fost foarte bine primit de public. În teorie, ar fi trebuit să de startul unei trilogii, dar s-a optat până la urmă pentru un singur lung metraj.

Black Widow – 1 mai 2020

Black Widow Marvel movie

Un lung metraj de sine stătător cu Black Widow a fost de mult timp subiectul unor speculații, dar acum se pare că se află pe ultima sută de metri. Ca referință, personajul Natasha Romanoff interpretat de Scarlett Johansson a apărut inițial în Iron Man 2, dar filmul ce va apărea anul viitor nu va avea legătură cu aventurile sale mai recente. În schimb, ne va spune povestea ei de la origini.

Wonder Woman 1984 – 5 iunie 2020

Wonder Woman 2

După succesul surprinzâtor înregristrat de Wonder Woman, cei de la DC Comics abia au așteptat să lanseze un nou lung metraj cu aceeași echipă în spate. Regizorul și actrița din rolul principal vor rămâne neschimbate, Patty Jenkins aflându-se la cârma proiectului. În teorie, filmul a fost programat pentru 1 noiembrie 2019, dar producători au optat pentru reprogramarea sa în 2020, în același weekend în care s-a lansat primul Wonder Woman în 2017. Chris Pine își va relua rolul, deși nu este foarte clar cum va fi posibil acest lucru. Personajul negativ va fi Cheetah interpretată de Kristen Wiig.

Morbius – 31 iulie 2020

jaredleto morbiusÎn 2020, Sony va lansa un nou film cu super eroi desprinși din universul Spider Man. Într-o manieră similară cu Spawn, acesta va spune povestea lui Morbius, interpretat de Jared Leto. Personajul este la origine un biochimist care a dobândit particularități de vampir în urma unui experiment eșuat. Inițial, a fost un personaj negativ, ca ulterior să devină un anti-erou cu un destin tragic.

Venom 2 – 2 octombrie 2020

the-new-venom-trailer-has-a-lot

Venom a fost un succes surprinzător pentru Sony, bucurându-se de încasări globale de peste 800 milioane de dolari. A ajutat probabil și interpretarea lui Tom Hardy. Acesta face parte din universul de anti-eroi întâmpinați de Spider Man în benzile desenate și reprezintă ultima proprietate intelectuală deținută de Sony din acest spectru, după ce Spidey a reintrat în MCU. În orice caz, va fi interesant să-l vedem pe Woody Harrelson în spatele personajului Carnage pe care îl va confrunta Hardy în Venom 2.

The Eternals – 6 noiembrie 2020

marvel Eternals-Ikaris thanos

Eternals ar trebui să țină loc de Avengers, după ce Endgame a scris ultima pagină a acelei echipe de super eroi. Momentan, nu se cunosc prea multe detalii despre viitoare peliculă, dar ar trebui să își ia inspirația din benzile desenate ale lui Jack Kirby create pentru Marvel ca o alternativă la New Gods a celor de la DC. Practic, va fi vorba de o rasă extraterestră, iar echipa de super eroi pe care ar trebui să-i vedem în cinematografe este formată din Sersi, Ikaris, Gilgamesh, Makkari, Elysius, Thena, Zuras și Starfox. Conform speculațiilor, ar trebui să funcționeze ca un fel de precursor pentru întregul Univers Cinematografic Marvel. 

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele