Când vei vedea Captain Marvel acasă: trailerul care confirmă toate detaliile

Au trecut câteva luni de la lansarea în cinematografe a Captain Marvel, dar filmul a primit un nou trailer care confirmă disponibilitatea sa pe platforme de streaming și în format Blu-ray.

Captain Marvel a marcat introducerea în Universul Cinematografic Marvel a lui Carol Denvers, personajul din spatele eroului titular. Până la această oră, filmul s-a bucurat de încasări de peste 1,1 miliarde de dolari, dar și de review-uri pozitive din partea criticilor din fiecare colț al mapamondului. Pelicula a fost lăudată, în egală măsură, pentru interpretarea lui Brie Larson din rolul principal, dar și pentru multiplele referințe la SF-urile anilor `90.

În contextul în care Captain Marvel face în continuare valuri în cinematografe prin rolul pe care îl interpretează în Avengers: Endgame, foarte mulți își doresc să revadă pelicula de acum câteva luni. În teorie, s-ar putea să o mai găsești distribuită în câteva cinematografe, dar lung metrajul va fi disponibil pe 28 mai pentru achiziție în format digital și pe 11 iunie pe Blu-ray.

În privința destinului lui Carol Denvers din MCU, după Avengers: Endgame, multe detalii sunt sub semnul întrebării. Spre deosebire de Spider-Man care va ajunge în cinematografe pe 2 iulie, momentan, nu se cunosc detalii despre un al doilea film Captain Marvel. În orice caz, Endgame marchează încheierea fazei cu numărul trei din universul cinematografic Marvel și urmează cu totul alte proiecte.

Pentru a marca disponibilitatea Captain Marvel în confortul căminului, cei de la Marvel au publicat un nou trailer al peliculei. În același context, oficialii companiei deținute de Disney au explicat ce vei câștiga în plus dacă îl cumperi. Va fi vorba de șase secvențe adiționale care nu au fost incluse în filmul din cinema. Pentru informații adiționale legate de procesul de producție, te vei putea uita la film cu comentarii din partea regizorilor, Anna Boden și Ryan Fleck. Câteva secvențe amuzante de la filmări, desene de tip concept-art și fotografii de la producție vor fi de asemenea incluse în varianta comercială a peliculei.

08:38 10.05.2019
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video