The Walking Dead sezonul 10: când ajungi să vezi continuarea poveștii

The Walking Dead sezonul 10: când ajungi să vezi continuarea poveștii
14:05 11.06.2019

Data de lansare a sezonului 10 din serialul „The Walking Dead” încă nu a fost anunțată oficial, dar zvonurile indică spre luna octombrie a acestui an.

Până la lansarea sezonului 10 rămân însă multe întrebări fără răspuns, pe care fanii le-au întors pe toate părțile, în căutarea unor teorii plauzibile. Poți afla care sunt mai jos:

A cui era vocea de cealaltă parte a aparatului radio?

Una din cele mai importante întrebări cu care au rămas fanii serialului este a cui era vocea de la radio? La finalul sezonului 9, o voce de femeie poate fi auzită spunând: „Alo? Mă auziți? Este cineva acolo?”. Mulți cred că este vorba despre Maggie, care caută să stabilească din nou contactul după ce s-a îndreptat către o comunitate necunoscută cu enigmaticul Georgie.

În benzile desenate The Walking Dead, lucrurile stau puțin diferit. O femeie pe nume Stephanie dă de Eugene cu ajutorul aceluiași radio. Se dovedește că de fapt ea provine din Commonwealth, un oraș uriaș format din 50.000 de oameni, care pare să arate, în mod surprinzător, pre-apocaliptic. Există, așadar, o șansă ca în sezonul 10 să facem cunoștință cu Commonwealth.

Va deveni Negan eroul serialului?

Spre sfârșitul sezonului 9, Negan și-a completat arcul de dezvoltare – de la erou la anti-răufăcător la un cetățean respectuos al Alexandriei și un posibil protagonist al sezonului 10. Poate că personajul lui Negan a mai rămas prin preajmă pentru o ultimă bătălie cu așa-numiții The Whisperers, dar încă nu se știe.

Acest fir narativ ar urma povestea din benzile desenate, însă serialul este cunoscut pentru felul în care uneori întoarce pe dos așteptările fanilor. Însă semințele speranței au fost plantate, așa că urmăritorii serialului așteaptă deja cu sufletul la gură să vadă dacă vor primi într-adevăr eroul pe care nu l-au cerut, dar de care aveau nevoie.

Vor reveni Rick și Maggie?

Tehnic vorbind, cei doi au părăsit lumea serialului în sezonul 9, dar fanii încă se așteaptă la o revenire a acestora. Spre exemplu, Rick urmează să aibă parte de propria lui trilogie TV, în care s-ar putea strecura referințe la serialul principal – sau chiar invers.

Interpreta lui Maggie, Lauren Cohen, a părăsit serialul pentru a juca în propriul ei sitcom – iar acesta din lume s-a dovedit a fi un succes. Producătorii au spus deja că își doresc să o aducă înapoi pe Maggie la un moment dat, mai ales în condițiile în care ea nici nu și-a luat cu adevărat rămas bun.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Sursa: Games Radar