The Irishman, filmul produs de Netflix și regizat de Scorsese, face valuri la Roma

The Irishman, filmul produs de Netflix și regizat de Scorsese, face valuri la Roma

The Irishman este cel mai scump film produs vreodată de Netflix, iar creatorii săi speră să obțină câteva premii. Din acest motiv, pelicula lui Scorsese va putea fi văzută la festivalul de film de la Roma.

În trecut, cei de la Netflix au fost destul de reticenți în a-și afișa producțiile in-house înainte să ajungă pe micile ecrane ale abonaților. Această atitudine a dispărut anul trecut, odată cu eforturile de marketing pentru Roma al lui Alfonso Cuaron, un film care s-a bucurat de 3 premii Oscar. Pentru că speră să repete experiența respectivă cu The Irishman, noul film regizat de Martin Scorsese a început turul festivalurilor.

The Irishman este programat să ajungă pe îndrăgitul serviciu de streaming pe 27 noiembrie 2019. În luna octombrie însă, va putea fi văzut de participanții la festivalul de film de la Roma. Pentru a promova pelicula, la fața locului, se vor deplasa și actorii principali ai filmului pentru a discuta despre una dintre cele mai interesante producții din 2019.

„Participarea filmului ‘The Irishman’ la sărbătoarea cinematografică de la Roma reprezintă o foarte mare onoare (…) Este cel mai aşteptat film al anului, având în distribuţie actori extraordinari”, a declarat luni directorul artistic al festivalului, Antonio Monda.

Acest film îi reunește pe Martin Scorsese cu Robert De Niro și, pentru a patra oară în cariera lor, De Niro și Al Pacino vor juca împreună într-un film. Prima oară când s-a întâmplat asta a fost în The Godfather II, urmat de Heat și Righteous Kill.

Înainte să ajungă la Roma, primii care îl vor vedea pe marile ecrane sunt participanții la New York Film Festival pe 27 septembrie. La Roma va fi difuzat pe 21 octomrbie.

„The Irishman” prezintă dispariţia misterioasă a liderului sindical american Jimmy Hoffa, interpretat de Al Pacino, pentru care este suspectat personajul Frank „The Irishman” Sheeran, jucat de Robert De Niro. Lungmetrajul este o adaptare inspirată din cartea „I Heard You Paint Houses” a scriitorului Charles Brandt, pe baza unui scenariu scris de Steven Zaillian.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: