Telefonul cu numai trei funcții care te va face să uiți de iPhone 11

Telefonul cu numai trei funcții care te va face să uiți de iPhone 11
Sursa foto: Light

Dacă te-ai săturat de problemele și dezavantajele cu care fiecare smartphone vine, Light Phone 2 ar putea fi soluția perfectă pentru tine.

Light este o companie care crează produse destinate combaterii dependenței de smartphone-uri. De data aceasta vine cu un dispozitiv ideal pentru cei care ar vrea să reducă din impactul tehnologiei asupra vieții lor.

Light Phone 2 este un telefon de dimensiunea unui card și, deși nu poți să faci prea multe cu el, ți-ar putea surâde să-l ai. Are în total doar trei funcții: poți suna, trimite SMS-uri și seta alarma. Și atât. Nu-i poți instala nicio aplicație, așa că nu vei mai fi tentat să dai scroll-uri infinite pe Facebook sau să petreci ore în șir uitându-te la videoclipuri pe YouTube.

light phone 2
Light

Design-ul este unul interesant, mai ales pentru că la prima vedere arată ca un smartphone de dimensiuni mai mici. Totuși, dispozitivul este departe de a fi așa ceva. Ecranul folosește tehnologia e-ink, asemenea display-ului unui Kindle, de exemplu.

Light

Light Phone 2, alternativa pentru smartphone

De altfel, gândirea din spatele producției Light Phone 2 este una extrem de interesantă. Spune că telefonul nu e nimic mai mult decât un instrument menit să te servească pe tine. Astfel, acesta a fost creat pentru a fi folosit cât mai puțin cu putință, spre deosebire de smartphone-urile performante, ai căror producători urmăresc să te țină cât mai mult timp conectat.

Compania a lansat primul produs în 2017, modelul Light Phone, care nu putea face mai mult decât să efectueze și să primească apeluri. Funcționa cu tehnologia 2G În ciuda faptului, telefonul s-a descurcat foarte bine: compania a reușit să vândă 15.000 de dispozitive.

Light Phone 2 este o versiune îmbunătățită a primului model. Pe lângă capacitatea sa de a trimite mesaje și seta alarme, acesta folosește și tehnologia 4G. Costă 350 de dolari și îl poți deja pre-comanda.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: