Unde ai internet 4G de la Digi | RCS-RDS în România. Iată cum te conectezi la rețea

Unde ai internet 4G de la Digi | RCS-RDS în România. Iată cum te conectezi la rețea

Digi | RCS-RDS îți oferă internet nelimitat la viteză 4G în mai multe regiuni din România. Nu trebuie decât să te abonezi la rețeaua lor și să beneficiezi de internet pe mobil de mare viteză.

Digi s-a perfecționat de la un an la altul și nu mai este lider doar la capitolul internet fix prin fibră optică. Compania RCS-RDS a venit tare din urmă, și-a extins rețeaua 4G în mult mai multe regiuni din România și oferă internet nelimitat la viteză foarte mare, la prețuri accesibile.

Digi | RCS-RDS: care sunt vitezele la internetul 4G

Dacă devii abonat Digi Mobil, vei beneficia de următoarele viteze la internetul mobil 4G:

  • frecvența 2100 Mhz (banda 1 – FDD) – 75 Mbps download și 21 Mbps upload viteză maximă estimată;
  • frecvența 2600 Mhz (banda 38 – TDD) – 100 Mbps și 10 Mbps upload viteză maximă estimată.

Dacă n-ai telefon, compania are și aici oferte tentante, ca să profiți de viteza bună la internet.

Ca să ai acces la rețeaua 4G, trebuie întâi să devii abonat la Digi Mobil. Poți activa accesul în rețeaua 4G direct de pe telefonul tău mobil. Tot ce trebuie să faci este să apelezi la *111# și urmează pașii pentru activarea din telefon.

Vezi AICI ofertele la telefoane.

Ce acoperire are rețeaua 4G și cât înseamnă „nelimitat”

digi rcs rds

Digi | RCS-RDS are acoperire în toate județele din țară, dar în special în marile orașe din România, însă compania se laudă că oferă semnal bun și viteză 4G și în mai multe zone rurale.

Cea mai bună acoperire o are în zonele de sud ale țării, în sud-est, adică în sudul Dobrogei, cu precădere litoralul, în partea de sud a Moldovei, în Banat, în vestul României, dar și în zona centrală, în Tansilvania și în partea nordică, în Maramureș.

Internet nelimitat înseamnă, de fapt, 50 GB de internet în rețeaua 4G. Cantitatea de trafic la viteză superioară poate fi consumată integral în rețeaua 4G sau, în măsura în care este utilizată atât rețeaua 3G cât și rețeaua 4G. În 3G, pot fi utilizați maximum 5 GB sau 10 GB în funcție de pachetul achizitionat, urmând ca diferența de până la 30 GB să poată fi utilizați în rețeaua 4G.

Vezi AICI harta cu acoperirea rețelei 4G.