Telefonul chinezilor de la Vivo care se întrece cu Samsung și Huawei

Telefonul chinezilor de la Vivo care se întrece cu Samsung și Huawei

Mai mulți producători importanți din piața de mobile și-au creat branduri independente pentru a se adresa unui alt public. Huawei a făcut-o cu Honor, Xiaomi cu Black Shark, iar Vivo o face cu iQoo.

În ultimele săptămâni, au apărut mai multe speculații legate de un sub-brand al celor de la Vivo. iQoo nu are încă un terminal pe piață, dar imaginile care au început să circule pe internet confirmă că nu mai avem foarte mult de așteptat până la iminenta lansare. Rămâne să vedem câte dintre zvonuri se vor dovedi a fi adevărate.

VIvo Iqoo

Primul smartphone Vivo iQoo ar trebui să se lanseze peste câteva zile. Primul detaliu pe care l-am aflat despre el este că ar trebui să se încarce în 47 de minute de la zero la 100%. Între timp, a ajuns pe Twitter și un scurt clip desprins dintr-un hands-on cu aparatul respectiv. Cel mai probabil, va fi disponibil în culorile roșu și albastru, deși spatele va încorpora un degrade interesant care ar trebui să trădeze mai multe nuanțe, în funcție de cum te uiți la el.

Gadgetul va rula interfața proprietară FunTouch OS peste cea mai recentă versiune de Android. În partea de sus va avea o crestătură de forma unei picături, iar pe spate va integra trei camere. Ecranul va avea 6,4 inci, de tip AMOLED cu o rezoluție de 1080 x 2340 pixeli cu un raport de aspect de 19,5:9. Acumulatorul va fi de 4000 mAh. Un senzor de amprentă ascuns în spatele ecranului va completa ecuația. Creierul întregii afaceri va fi un Snapdragon 855.

Dacă se confirmă, prețul de achiziție al gadgetului va fi de 600 de dolari pentru configurația cu 6GB RAM și o memorie internă de 128GB. Cei cu bugete mai generoase, pentru 900 de dolari, se pot orienta către același gadget cu 12GB RAM și 256GB de memorie internă. O variantă cu 8GB RAM este de asemenea pe listă, dar nu i se cunoaște prețul.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI