LG ar lansa un telefon la care ai putea atașa un al doilea ecran

LG ar lansa un telefon la care ai putea atașa un al doilea ecran
Florin Cașotă
Florin Cașotă
11:30 17.01.2019

Se pare că toți marii producători de telefoane mobile se pregătesc să lanseze  telefoane pliabile, dar LG se pare că merge în altă direcție și vrea să-ți ofere un telefon la care ai putea atașa un al doilea ecran.

Compania va prezenta acest telefon, care nu a primit un nume oficial, la MWC în Barcelona în luna februarie. Potrivit unei surse din companie, ai putea avea opțiunea de a atașa un al doilea ecran pentru momentele când vrei un spațiu vizual mai mare.

Cum ar arăta acel ecran? Se pare că ar fi ca un fel de carcasă cu un ecran în interior și ar dubla dimensiunea telefonului. Practic, l-ar transforma într-un fel de tabletă.

Acesta este doar unul dintre telefoanele pe care compania le pregătește pentru MWC 2019. Știm că va fi un telefon LGcu numele de G8, dar nu știm dacă și acest smartphone cu ecran atașabil va face parte din acestă familie de dispozitive sau nu.

Inițial se credea că LG vrea să lanseze un telefon pliabil, însă se pare că au fost anumite confuzii în traducerea din coreeană și acesta ar fi acel dispozitiv de care s-a scris la momentul respectiv.

Nu este clar cum va funcționa acest al doilea ecran, dar mă bucur că LG vrea să inoveze și poate așa să mai schimbe o piață destul de plictisitoare. În timp ce Apple, Huawei și Samsung domină segmentul de smartphone-uri high-end, iar OnePlus, Xiaomi și alți producători chinezi realizează telefoane bune care nu te costă mult, LG se află într-o postură ciudata, la mijloc, de parcă nu-și găsește locul.

Drept urmare, LG are nevoie de un hit cu G8 și să impresioneze jurnaliștii, dar și consumatorii. Vom vedea dacă așa va fi sau nu. Între timp, la MWC este de așteptat ca Samsung să-și prezinte noile modele de Galaxy S10, dar și telefonul pliabil.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Sursa: CNET
Etichete: