01 nov. 2018 | 09:04

LG ar putea dezvălui un telefon pliabil la CES 2019

ACTUALITATE
LG ar putea dezvălui un telefon pliabil la CES 2019

Telefoanele pliabile par să fie următorul trend în ceea ce privește smartphone-urile, iar LG ar putea intra în această cursă.

Evoluția telefoanelor are nevoie și de un nou design, nu doar de funcții îmbunătățite și ecrane mai mari. Astfel, telefoanele pliabile ar putea fi cea mai nouă evoluție, dar depinde cum va fi implementat acest nou tip de design.

N-au fost cei de la Samsung primii care să aducă un astfel de smartphone pe piață. Asta deoarece FlexPai a debutat în urmă cu doar câteva ore. Telefonul poate fi pliat, dar pare că e mai degrabă o tabletă căreia să-i reduci dimensiunile.

În funcție de când aleg să își prezinte proiectul, cei de la Samsung ar putea pierde și locul doi. Asta deoarece LG ar avea deja în plan să își lanseze un smartphone pliabil. Evan Blass a postat recent pe Twitter un mesaj în care vorbește despre asta.

Cunoscut pentru zvonurile pe care le lansează în spațiul public și care, de cele mai multe ori, se adeveresc, Blass spune că nu are informații despre cei de la Samsung, dar știe că LG are de gând să prezinte un telefon pliabil în cadrul CES 2019. CTO-ul companiei, I.P. Park va fi unul dintre vorbitorii de la eveniment.

Cei de la Digital Trends au luat legătura cu responsabilul pentru comunicare corporate al LG, Ken Hong, pentru a cere lămuriri cu privire la zvonul lui Blass. Răspunsul acestuia a fost că ”orice e posibil la CES”, așa că e foarte probabil să vedem un telefon pliabil la momentul respectiv.

Evenimentul CES 2019 va avea loc între 8 și 12 ianuarie. Cu siguranță, vom vedea o mulțime de alte gadgeturi inovatoare prezentate în cadrul acestui eveniment.