Stranger Things doboară cel mai important record pentru Netflix

Stranger Things doboară cel mai important record pentru Netflix
Răzvan Băltărețu
Răzvan Băltărețu
13:38 09.07.2019

Stranger Things a ajuns la sezonul 3. E de câteva zile pe Netflix și deja a doborât un record extrem de important pentru platforma de streaming.

Stranger Things se bucură de un succes din ce în ce mai mare. Acum, cu ultimul sezon, Netflix a ales o dată aparte pentru lansare. Acesta a debutat pe 4 iulie, iar Netflix susține că a doborât cel mai important record.

„40,7 milioane de conturi au urmărit serialul de când a fost lansat pe 4 iulie”, a transmis Netflix despre sezonul 3 din Stranger Things. „[…] e mai mult decât a reușit oricare alt film sau serial în primele sale patru zile. 18,2 milioane de conturi au terminat deja de urmărit toate episoadele”.

De ce ar trebui să te bucure cifrele Netflix pentru Stranger Things

Pentru tine, ca utilizator final, reușita Netflix nu înseamnă mare lucru. Însă, dacă ești fan Stranger Things, ar putea fi o veste foarte bună. Asta pentru că înseamnă că cel puțin două sezoane vor mai fi produse. Producătorii au anunțat deja că lucrează la sezonul 4. Dar cu cifrele de acum te poți pregăti și pentru un al cincilea sezon.

Când vine vorba de ce seriale anulează Netflix, ține cont de câți abonați noi mai poate aduce după două sezoane. Strategia Netflix, pe scurt, e că încearcă să obțină maximum de beneficii la cel mai mic cost total. Astfel, se bazează foarte mult pe datele pe care le obține. Sigur că și Stranger Things intră în același calcul.

Dincolo de titluri care prind foarte bine la public și dezvoltă o bază de fani, sunt producțiile care au două sezoane. Pentru acestea, Netflix nu mai investește pentru un al treilea sezon, chiar dacă show-ul e popular. Primele două sezoane sunt cele care aduc abonați, iar celelalte nu prea mai creează aceeași tracțiune.

În momentul în care decide să oprească producția, compania ia în calcul că astfel economisește bani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Sursa: LadBible
Etichete: