Captain Marvel are un nou trailer și readuce la viață un personaj îndrăgit

Captain Marvel este unul dintre filmele Marvel din acest an care vor da lovitura la box office și tocmai a beneficial de un nou clip promoțional. 

Descris ca un Special Look, în locul unui trailer obișnuit, clipul de aproximativ un minut și jumătate include câteva secvențe noi pe care nu le-am văzut în trailerele anterioare, iar asta e cel mai important.

Fanii sunt foarte curioși în privința Captain Marvel deoarece face parte dintr-o nouă serie de personaje și povești care vor fi spuse în universul cinematografic MCU. În același timp însă, acțiunea filmului se petrece înaintatea tuturor filmelor Marvel pe care le-am văzut în trecut și este interesant de văzut modul în care au întinerit unele dintre personajele tale preferate din seria Avengers sau faptul că unele dintre ele au revenit la viață. Excepția de la afirmația de mai sus a fost Captain America: The First Avenger, a cărui acțiune s-a petrecut în cel de-al doilea război mondial.

În cazul clipului de mai sus, deși Captain Marvel joacă rolul principal, îl revedem în viață pe Agent Coulson. Personajul cu pricina revine în MCU, după ce a murit în primul film Avengers din 2012. Între timp, povestea sa a continuat în serialul TV Agents of Shield, dar este prima oară când îl revedem pe marele ecran după decesul din Avengers.

În schimb, la fel ca Agent Nick Fury interpretat de Samuel L. Jackson, Coulson va fi semnificativ mai tânăr în Captain Marvel decât ni-l aduceam aminte. În ceea ce privește relația dintre Fury și Carol Danvers / Captain Marvel, în noul clip de curând pe YouTube, putem vedea o nouă fațetă a relației lor de camaraderie. Nu lipsesc câteva secvențe încărcate de acțiune, monștri și demonstrații de forță din partea personajului central în timp ce încearcă să ne apere planeta de extratereștri.

Captain Marvel va avea premiera în cinematografe pe data de 8 martie 2019.

08:34 09.01.2019
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video