Sezonul cinci din Black Mirror a primit primul trailer: când se lansează pe Netflix

Fanii serialul Black Mirror așteaptă cu interes lansarea celui de-al cincilea sezon, iar primul trailer ar trebui să le ofere o idee despre ce urmează în producția Netflix.

Printre producțiile originale Netflix, puține au reușit să se transforme într-un fenomen cultural de proporții globale precum Black Mirror. Serialul distopic sub formă de antologie a tratat niște subiecte fascinante în ultimii ani, iar creatorii săi se pare că nu au terminat premisele care s-ar putea să-ți facă pielea găinii. Pornind de la această premisă, cel de-al cincilea sezon al show-ului tocmai s-a bucurat de primul trailer.

Ca de obicei, episoadele din Black Mirror vor fi de sine stătătoare și le poți parcurge în ce ordine vrei. În cazul în care unul dintre ele ți se pare prea terifiant sau dacă empatizezi prea mult cu premisa, îl poți întrerupe și poți trece la următorul. Ideal ar fi însă să vezi tot ce s-a întâmplat până acum în universul fascinant din Black Mirror.

Sezonul cinci vine la mai puțin de jumătate de an de la lansarea lung metrajului interactiv Bandersnatch din același Black Mirror. Acela a fost lansat în decembrie, iar mulți dintre fani au fost foarte încântați de experiență. De această dată însă, episoadele din sezonul cinci vor urma ruta tradițională a producției și nu vom vorbi de niciun fel de interactivitate.

În continuare, episoadele din sezonul cinci vor gravita în jurul unor teme cât se poate de actuale, chiar dacă sunt un pic deviate de la realitatea cotidiană. Partea supărătoarea a întregii ecuații constă în faptul că vom vorbi de doar trei episoade în noul sezon. Partea bună, dacă ții la astfel de detalii, este că vor exista mai mulți actori importanți în show-ul Netflix. La fel ca în anii trecuți, experiența celor trei povești noi va veni de la creatorul Charlie Brooker și producătorul executiv Annabel Jones, cu o distribuție din care fac parte Anthony Mackie, Miley Cyrus, Yahya Abdul-Mateen II, Topher Grace, Damson Idris, Andrew Scott, Nicole Beharie, Pom Klementieff, Angourie Rice, Madison Davenport și Ludi Lin.

Premiera noului sezon este programată pentru data de 5 iunie 2019, peste doar câteva săptămâni. Dacă vrei să afli mai multe detalii despre serial, poți intra pe Netflix.com/blackmirror.

07:38 16.05.2019
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video