Mindhunter, sezonul 2, e pe Netflix: are 9 episoade despre unii dintre cei mai mari criminali

Mindhunter, sezonul 2, e pe Netflix: are 9 episoade despre unii dintre cei mai mari criminali
Sursa foto: IMDb

Netflix are o serie de noutăți vara aceasta, dar și continuări ale unor seriale mai vechi, iar printre acestea se numără și Mindhunter.

După o așteptare destul de lungă, sezonul doi din serial ajunge în sfârșit pe ecranele noastre. Începând cu 16 august, noi episoade din Mindhunter sunt disponibile pe platforma de streaming.

Serialul Mindhunter de pe Netflix urmărește povestea lui Holden Ford, un agent FBI.  Acesta face echipă cu Bill Tench, și împreună folosesc diferite tehnici prin care să încerce să-și dea seama cum gândesc cu adevărat criminalii în serie. Acțiunea este bazată pe povestea reală a agenților FBI care au revoluționat studiul criminalilor în perioada anilor ’70 – ’80.

În total, noul sezon din serial va avea nouă episoade, ceva mai puțin decât cel anterior, care a numărat zece episoade.

Ai aici și trailerul oficial:

Sezonul doi din Mindhunter e deja pe Netflix

Dacă și pe tine te-a prins din prima fenomenul Mindhunter, ai avut de așteptat aproximativ doi ani până să vezi ce se va întâmpla cu personajele din serial.

În prima parte a serialului, acțiunea se petrecea în anul 1977. Sezonul doi din Mindhunter de pe Netflix îi va pune pe cei doi angenți FBI într-o altă serie de situații reale, numai că va exista un salt în timp. De data aceasta, acțiunea se va concentra în jurul crimelor din Atlanta din perioada 1979 – 1981, când cel puțin 28 de copii, adolescenți și adulți au fost uciși.

Cel de-al doilea sezon vine și cu câțiva actori în plus, precum Damon Herriman în rolul celebrului criminal Charles Manson.

Primul sezon al serialului s-a încheiat cu un cliffhanger destul de intens, iar dacă ești curios cum vor evolua lucrurile, toate episoadele sezonului doi din Mindhunter este deja disponibil pe Netflix.

Dacă totul merge bine, e foarte posibil ca Netflix să ne dea cinci sezoane din serial.

Citește și: