Cinci seriale și mini-seriale noi pe care le vom putea vedea în august pe HBO și HBO GO. Într-unul din ele joacă Russell Crowe

Cinci seriale și mini-seriale noi pe care le vom putea vedea în august pe HBO și HBO GO. Într-unul din ele joacă Russell Crowe
Sursa foto: IMDb

Ultima lună de vară vine cu mai multe seriale pe HBO și HBO GO care să te facă să nu mai vrei neapărat să pleci în concediu.

Dacă deja ai terminat toate serialele la care te uitai, HBO vine cu o serie de titluri noi în luna august pe care să le urmărești în loc. Am ales câteva dintre cele mai interesante seriale și miniserii la care să te poți uita pe HBO și HBO GO.

Seriale și mini-serii de urmărit în august pe HBO și HBO GO

Curfew / Stare de asediu

Serialul va apărea pe 11 august, pe HBO 3. Acțiunea are loc în viitor, în Londra, unde o boală misterioasă a afectat locuitorii. Societatea este controlată de o stare de asediu, iar oamenii din toate categoriile sociale ajung să concureze într-o cursă de mașini ilegală.

The Loudest Voice / Cea mai puternică voce

Această miniserie va fi disponibilă pe HBO GO și va avea șapte părți. Este bazată pe o carte de mare succes și se axează pe Roger Ailes (Russell Crowe), fondatorul Fox News. Se concentrează în principal pe ultiml deceniu, în care Ailes a devenit liderul de facto al partidului republican modern.

Beforeigners / Înstrăinați

Serialul urmează să apară pe 26 august, pe HBO GO și spune povestea a două persoane care dispar în mod misterios din Oslo, Norvegia. Urmărește un nou fenomen care începe să se întâmple în întreaga lume într-un viitor apropiat. În ocean se văd raze de lumină și, ca urmare, apar oameni din trecut ce provin din trei perioade distincte: epoca de piatră, epoca vikingilor și sfârșitul secolului al XIX-lea.

Lambs of God / Mieii lui Dumnezeu

Pe o insulă îndepărtată, trei călugărițe catolice sunt ultimele membre ale ordinului Sfintei Agnes. Uitate de restul lumii, ele trăiesc într-o mănăstire dărăpănată. Viața lor este întreruptă de sosirea unui preot ambițios și tânăr. Când călugărițele devin conștiente de adevăratele intenții ale părintelui Ignațius, ele sunt forțate să ia atitudine. Acesta este deja disponibil pe HBO GO de la 1 august.

Pico de Neblina

Acesta a apărut deje din data de 5 august și spune povestea lui Biriba (Luis Navarro), un tânăr traficant de droguri din São Paulo, care decide să renunțe la viața în afara legii și să-și folosească cunoștințele pentru a vinde legal produsul, împreună cu partenerul și investitorul său neexperimentat, Vini (Daniel Furlan).

Citește și:
Etichete: