Un nou serial Netflix îți arată latura terifiantă a transplantului de organe

După o serie stufoasă de seriale de comedie și dramă, Netflix își orientează atenția către fanii genului horror cu iminentul Chambers.

Ritmul lansărilor de pe Netflix este unul destul de dificil de urmărit. În fiecare zi apare ceva nou pe cea mai populară platformă de streaming și este evident pentru oricine că se încearcă satisfacerea tuturor pretențiilor vizavi de tipuri de conținut. În cazul în care erai un fan al genului horror și te-ai simțit neglijat, americanii îți pregătesc serialul Chambers.

Noul show cu o distribuție interesantă spune povestea unui transplant de inimă care a luat o turnură terifiantă. Rolurile principale sunt interpretare de Uma Thurman și Tony Goldwyn în rolul părinților fetei decedate care și-a cedat donat inima unei alte tinere, Sasha. Aceasta din urmă este interpretată de către Sivan Alyra Rose, o fată care tocmai a suferit un atac de cord. Intriga este dată de efortul Sashei și al familiei ei de a menține o relație cu părinții fetei decedate și de a onora viața ei.

În prima parte, povestea pare una destul de verosimilă, iar întregul set de circumstanțe pare unul cu care ai empatiza. ”E atât de ciudat că cineva a trebuit să moară ca eu să trăiesc”, se confesează Sasha unei prietene într-un moment autentic din trailer. În final, serialul ilustrează mai multe paralele între cele două fete, dar similaritățile se opresc în momentul în care în sufletul Sashei se instaurează frica. Motivul are legătură cu viziuni înfricoșătoare și o obsesie derivată din circumstanțele care au dus la decesul celei care i-a donat inima.

Noul show este creat și regizat de Leah Rachel, dar majoritatea scenariilor au fost redactate de Stephen Gaghan, cunoscut pentru Syriana, Traffic sau Gold. Întreaga poveste va fi spusă în zece episoade pe care le poți vedea începând cu 26 aprilie pe Netflix.

08:58 11.04.2019
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video