Netflix pregătește Street Food, cel mai nou serial de la creatorii Chef`s Table

Netflix pregătește Street Food, cel mai nou serial de la creatorii Chef`s Table

Dacă ai avut o afinitate pentru documentarele despre restaurante, bucătari și mâncare de pe Netflix, te vei bucura să aflii detalii despre viitorul Street Food.

Chef`s Table este, fără echivoc, serialul meu preferat de pe Netflix. Nu doar că nu am ratat niciun episod, dar, aproape de fiecare dată, le-am văzut pe toate în weekendul de după lansare. Pe lângă faptul că-ți dezvoltă o altă apreciere legată de mâncare și viața în bucătărie, show-ul cu pricina este imortalizat într-o manieră atât de spectaculoasă încât poate fi folosit la testat TV-uri.

Chef`s Table nu s-a terminat, dar aceeași echipă de realizatori ne pregătește un al serial menit să ne lase gura apă. Din nou va fi disponibil pe Netflix și, în mod previzibil, toate episoadele din primul sezon vor fi lansate în aceeași zi.

Intitulat Street Food, show-ul va pune accent pe mâncare de stradă a marilor metropole, cu povești interesante ale unora dintre cei mai populari bucătari din această clasă. Vor fi tratate și restaurante obișnuite cu o poveste interesantă și respec pentru ingrediente, nu doar tonete de la colț de stradă. Un lucru este însă sigur, stelele Michelin sau pozițiile în clasamente globale vor fi mai puțin relevante în Street Food.

În spatele noului serial Netflix se va afla producătorul executiv David Gelb, pe care cei mai mulți îl știu după ce a regizat Jiro Dreams of Sushi. Pentru Street Food va colabora cu Brian McGinn, Andrew Fried și Dane Lillegard. Momentan nu avem un trailer pentru iminentul serial, dar nu ar trebui să mai dureze mult până va ajunge pe YouTube.

În schimb, prima imagine pentru promovarea show-ului ne-o arată pe Jay Fai din Thailanda. Creatoarea celor mai bune omlete cu crab din lume a mai putut fi văzut pe Netflix în serialul Somebody Feed Phil.

Primul sezon din Street Food este programat pentru 26 aprilie și va avea nouă episoade. Toate vor ilustra locații din Asia, cu un episod diferit pentru câte o țară.

Citește și: