Schimbarea pe care Dăncilă a produs-o pe Google că n-a știut aria cercului

Schimbarea pe care Dăncilă a produs-o pe Google că n-a știut aria cercului

PSD a organizat o „dezbatere” marți seară, însă unul dintre cele mai memorabile momente a fost cel în care Viorica Dăncilă nu a știut să spună cum se calculează aria cercului.

Viorica Dăncilă s-a lăudat într-un interviu că a dat meditații gratuite la matematică unor copii, pe vremea când era profesoară. Apoi, în cadrul conferinței de marți seara, o jurnalistă a întrebat-o pe aceasta cum se calculează aria cercului. Numai că Viorica Dăncilă a dat formula greșită, spunând că aria cercului este „raza la pătrat”.

E clar, toată lumea s-a amuzat când Viorica Dăncilă a dat răspunsul greșit când a fost întrebată cum se calculează aria unui cerc. Cu toate astea, o cantitate uriașă de români a apelat rapid la Google să afle care este, de fapt, formula corectă.

În ziua de marți, 19 noiembrie, „aria cercului” a devenit cea mai populară căutare de pe Google din ziua respectivă. În total, a avut peste 200.000 de căutări doar în ziua aceea.

În topul numărului de căutări din ziua de marți, pe locul doi se află România U21, cu peste 50.000 de căutări și Ziua bărbatului, cu peste 10.000 de căutări.

Viorica Dăncilă n-a știut aria cercului, dar nici mulți dintre români

Viorica a dat peste cap căutările de pe Google cu cea mai nouă eroare a sa.

“Am dat meditaţii, dar copiilor unor prieteni, la matematică, dar niciodată ca să cer bani, din dorinţa de a-mi ajuta prietenii, de a ajuta copiii prietenilor am făcut acest lucru. Am mai dat meditaţii copiilor care nu aveau posibilităţi şi pentru că întotdeauna cred că trebuie să îi ajuţi pe cei care au nevoie de sprjinul tău. În chemam acasă la mine, în apartamentul din Videle”, a declarat candidatul PSD pentru alegerile prezidențiale din 2019.

Cu siguranță, dacă Viorica Dăncilă nu s-ar fi lăudat că a dat meditații la matematică, putea evita încă o gafă, pentru că n-ar mai fi întrebat-o nimeni care este aria cercului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: