30 apr. 2019 | 09:44

Schimbarea de la Facebook la care dacă nu ești atent o ratezi

ACTUALITATE
Schimbarea de la Facebook la care dacă nu ești atent o ratezi

Facebook a pregătit o schimbare de care s-ar putea să nu-ți pese sau să facă o diferență imensă. Mai mulți utilizatori din România deja au primit-o. La ce ar trebui să fii atent?

Facebook a promis un dislike și, până acum, l-a livrat într-o anumită formă. Totodată, a promis un fel de dislike și-a livrat reacții. Între timp, a mai făcut câteva schimbări de design. Doar că, de data asta, s-ar putea să le ratezi dacă nu ești atent.

Facebook a introdus un set noi de reacții. Sunt mai animate, ceva mai colorate, ceva mai 3D și la fel de (in)utile ca până acum. Odată cu aceste reacții noi, unii utilizatori ar putea vedea și două tipuri de butoane Like: unul galben, clasic, și unul în jos, de dislike. Totuși, acest set de reacții ar putea fi disponibil doar pentru comentarii, după cum a promis Facebook opțiunea de downvote și upvote.

E foarte probabil că această actualizare să fi generat problemele din ultima zi.

Cum arată noile reacții pe Facebook

Facebook-reactions-noi-reactii

Ce vezi mai sus e noul set de reacții disponibile în România. Sunt disponibile atât la postări, cât si la comentarii. După cum vezi, reacția Angry e ceva mai colorată, un roșu mai intens, iar acel deget de like e mai albastru.

În clipul de mai sus vezi cele două reacții pentru upvote și downvote. Practic, dacă un comentariu ia prea multe downvotes, s-ar putea să nu mai apară deloc. Deocamdată, Facebook încă lucrează la opțiunea asta.

Totodată, ce-i în clipul de mai sus ar putea fi doar un test care nu va ajunge niciodată ca actualizare pentru toată lumea. Mai jos poți să vezi mai bine setul de reacții noi, mai colorate și cu o inimă ceva mai dinamică.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele