25 nov. 2019 | 08:18

Samsung Galaxy S11 și Galaxy S11e: cum arată cele mai bune telefoane din 2020

ACTUALITATE
Samsung Galaxy S11 și Galaxy S11e: cum arată cele mai bune telefoane din 2020

Conform speculațiilor din piață, Samsung va lansa mai devreme anul viitor telefoanele sale de top. Din acest motiv, randările cu Galaxy S11 și Galaxy S11e s-ar putea să fie autentice.

@Onleaks, care a avut deseori dreptate în matere de specificații tehnice înainte de lansarea oficială a unor gadgeturi, a publicat pe Twitter imagini cu Galaxy S11 și Galaxy S11e. Publicate în urmă cu mai puțin de 24 de ore, imaginile trădează niște schimbări semnificative la configurația camerei pentru viitoare terminale de top.

În plus, se pare că Samsung va muta camera frontală a telefonului din colțul din dreapta sus, pe centrul telefonului. În ceea ce privește sursa randărilor, acestea se pare că au fost create de 91 Mobile.  Ca design general, terminalul pare să fie un pic mai curbat pe margini în comparație cu Samsung Galaxy S10, care a fost lansat în urmă cu mai bine de jumătate de an. Configurația camerelor principale, de asemenea, este un pic mai elaborată decât la telefonul de top lansat anul acesta. samsung galaxy s11e

În ceea ce privește viitorul Galaxy S11e, cea mai accesibilă variantă a vârfului de gamă de la Samsung, smartphone-ul respectiv va avea un ecran un pic mai mare, de 6,3 inci, în loc de 6,2 inic. Camera frontală va fi integrată pe centrul aparatului. În ceea ce privește camerele principale, la fel ca Pixel 4 sau iPhone 11 Pro, va avea pe spate un spațiu un pic mai ridicat cu trei camere princiapel. Senzorul de amprentă ar putea fi integrat direct în ecran, în loc de butonul de power. Mufa de căști va dispărea atât la Galaxy S11, cât și la Galaxy S11e.

Conform celor care au publicat randările, sursa detaliilor tehnice care a dus la aceste creații este ”una de foarte mare încredere ce lucrează în primul nivel al industriei”, conform @onleaks. În final, dacă aceste imagini se dovedesc a recrea adevăratul Galaxy S11, amatorii de selfie-uri se vor bucura probabil, pentru că poziționarea în colț a camerei pe Galaxy S10 nu este ideală pentru capturi încadrate perfect.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele