Samsung Galaxy S10 vine cu 10 premiere și 10 superlative: cu ce te poți lăuda

Samsung Galaxy S10 vine cu 10 premiere și 10 superlative: cu ce te poți lăuda

Dacă te gândeai să faci o investiție într-un Samsung Galaxy S10, este important să înveți rapid câteva detalii despre el cu care te poți lăuda în fața prietenilor. Nu de alta, dar vine la pachet cu zece premiere în industrie și zece superlative absolute, la capitolul specificații hardware.

Luna trecută, Samsung a lansat smartphone-urile sale de top din familia Galaxy S10. De curând, au început să fie disponibile în fiecare colț al mapamondului. În mod previzibil, vine la pachet cu o serie de funcții importante și detalii hardware impresionante. Pornind de la această premisă, gigantul sud coreean a publicat infograficul de mai jos. Astfel, vei înțelege un pic mai ușor prețul foarte generos de achiziție.

În materialele de marketing, la scurt timp după lansare, Samsung s-a lăudat că al său Galaxy S10 este încărcat de tehnologie nex-gen, futuristă. Partea interesantă este că respectiva afirmație nu este doar un truc de marketing ci chiar există niște particularități remarcabile pe care ar fi bine să le ai în vedere, mai ales dacă nu plănuiești să-ți schimbi telefonul în fiecare an.

Printre cele două zeci de detalii evidențiate în imaginea de mai sus, se numără posibilitatea înregistrării de conținut video HDR10+. Conectivitatea Wi-Fi 6 ar trebui să se reflecte într-un set fabulos de viteze, cu condiția să interacționezi cu alte echipamente compatibile. Până și combinația dintre 12GB și o memorie internă de 1TB în Galaxy S10 reprezintă o premieră absolută în industrie și are mari șanse să te încânte, dacă îți permiți să-l cumperi.

Samsung a făcut eforturi importante pentru a-ți tăia respirația cu ecranul de la Galaxy S10 și, într-o oarecare măsură, a reușit. Oficialii sud-coreeni au promis o luminozitate maximă de 1200 de niți aferentă panoului, iar testele independente au confirmat această premieră. Este trecută pe listă și o rată de transfer de 2Gbps oferită de Snapdragon 855 și Exynos 9820. Deși S10 nu este singurul smartphone cu ultima generație de Snapdragon, toate sunt limitate la 2Gbps, niciunul nu trece mai sus.

galaxy s10 infografic