Samsung Galaxy S10 a doborât două recorduri cruciale: care-i modelul vedetă

Samsung Galaxy S10 a doborât două recorduri cruciale: care-i modelul vedetă
Sursa foto: Răzvan Băltărețu / PLAYTECH

Samsung Galaxy S10 e cel mai puternic telefon al companiei și primul disponibil în trei versiuni. Acum avem și niște cifre, după perioada de precomandă, ca să vedem cât de căutat a fost.

Primele cifre despre cât de bine a fost cumpărat Samsung Galaxy S10 au venit din Coreea de Sud. N-au fost cele mai bune, ceea ce-a fost ciudat, dat fiind că e țara de origine a Samsung. Totuși, acestea au fost lăsate în urmă de performanța companiei în două piețe importante.

În Marea Britanie, Samsung Galaxy S10 a fost cumpărat de mai mulți clienți decât oricare alt flagship pe care compania l-a lansat până acum. Cel mai căutat a fost Samsung Galaxy S10 Plus – 57% din precomenzi au fost pentru acest model. În ceea ce privește nuanțele de culoare, Prism Black, adică negru, a fost cel mai vândut – 47% din dispozitive au avut această nuanță.

Se prea poate ca performanța Samsung Galaxy S10 să fie susținută tocmai prin diversificarea gamei, cu telefoane pentru majoritatea bugetelor. În România, de exemplu, Samsung Galaxy S10e costă 3.500 de lei, în timp ce cel mai scump model ajunge lejer la 7.800 de lei.

Dincolo de succesul în Marea Britanie, telefonul a fost popular și în Statele Unite ale Americii. În SUA, tot 57% din clienți au vrut Galaxy S10 Plus. Dar cea mai populară nuanță a fost Prism White, adică alb, așa cum poți vedea modelul în review-ul nostru.

În timp ce afli aceste detalii gândește-te că, în aceeași perioadă, Samsung a avut la vânzare și Galaxy Note 9, și Galaxy S9 și S9 Plus. Cel mai probabil, mulți clienți s-au îndreptat spre cele din urmă, când au comparat prețul cu noul model.

Dacă vrei să vezi cât de impresionant e Samsung Galaxy S10 Plus – versiunea albă – poți urmări videoul de mai jos. L-am pus la treabă, am făcut poze, i-am folosit scannerul integrat în ecran și încă nu ne-a dezamăgit.

Citește și:
Sursa: GSMArena