Samsung Galaxy S10 apare într-un video care n-ar fi trebuit să fie pe net

Samsung Galaxy S10 apare într-un video care n-ar fi trebuit să fie pe net

Mai sunt doar câteva zile până când Samsung prezintă oficial Samsung Galaxy S10, însă scurgerile de informații despre noul telefon nu se opresc. Samsung Galaxy S10 apare într-un video care n-ar fi trebuit să fie pe internet.

Cei de la TechRadar au participat la o sesiune de pre-briefing și au scăpat un video cu noul telefon pe internet. Probabil cineva a făcut o greșeală și a publicat video-ul deși probabil totul se află încă sub embargo până pe 20 februarie când coreeni au lansarea oficială.

Clipul video a fost dat jos, dar acesta a fost copiat și urcat pe alte canale de YouTube. În fine, în video avem două modele: Galaxy S10 și Galaxy S10+. Modelul S10 are un ecran 6,1 inci Super AMOLED QHD, în timp ce S10+ are un ecran de 6,4 inci QHD.

Modelul standard are o singură cameră frontală ce poate fi văzută prin ecranul perforat, iar S10+ are două camere frontale. Ambele telefoane au un sistem de trei senzori foto pe spate format dintr-unul standard, unul telefoto și unul ultra-wide.

Cum ne așteptam, pe aceste telefoane revine mufa de căști de 3,5 mm (trebuie să aplaudăm inițiativa Samsung), există și senzorul de amprentă încorporat în ecran, un port USB-C, dar și posibilitatea de încărcare wireless inversă, la fel cum am văzut pe modelul Mate 20 Pro.

Toate aceste informații le știam deja, dar este bine să avem confirmarea oficială (oarecum). Nu știm încă prețurile pentru aceste telefoane, dar avem o idee și despre asta. Un Samsung Galaxy S10+ cu spate din ceramică (material nou pentru Samsung), 12 GB memorie RAM și 1 TB de stocare ajunge lejer la 1.500 de euro, acesta fiind cel mai scump model.

Pe 20 februarie vom avea toate detaliile oficiale, direct de la Samsung. Noi o să fim prezenți la evenimentul de lansare și vom dezvălui totul despre noile telefoane ale coreenilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: