Samsung Galaxy S10 în variantă 5G ar putea fi lansat cu întârziere

Samsung Galaxy S10 în variantă 5G ar putea fi lansat cu întârziere

Samsung Galaxy S10 ar urma să fie lansat și într-o variantă 5G, iar zvonurile arată că telefonul va sosi cu ceva întârziere față de modelele standard.

Samsung Galaxy S10 este la mai puțin de două luni distanță de lansarea oficială și avem deja o imagine destul de bine conturată a noului smartphone. Va fi disponibil în trei variante diferite, însă asta nu e singura variație de care vor avea parte clienții. E din ce în ce mai clar că și o variantă 5G a telefonului va exista, iar asta ar urma să fie lansată ceva mai târziu decât celelalte.

Din păcate, cele mai noi informații cu privire la această variantă 5G arată că vor exista, de fapt, nenumărate variante de astfel de smartphone-uri. Fiecare operator telecom cu o astfel de rețea va avea nevoie de un telefon personalizat pentru folosirea în propriul areal. E un pas înapoi față de actualul statut al rețelelor 4G, dar vorbim totuși despre o fază incipientă pentru 5G.

Cei de la Sprint, un operator telecom din SUA, fac deja reclamă unui telefon Samsung care va avea 5G și care va debuta la operator. În reclamă, apare clar logoul companiei sud-coreene, alături de informația că ”un telefon 5G va ajunge în SUA până în vara lui 2019.” Desigur, nu este menționat S10 specific, dar e greu de crezut că Samsung ar lansa un mid-range cu această tehnologie, în loc să o aducă pe flagshipul anului.

Așadar, e foarte probabil ca varianta 5G a telefonului să fie prezentată odată cu celelalte modele de Samsung Galaxy S10. Totuși, lansarea acesteia va mai fi amânată câteva luni, probabil pentru configurarea individuală a telefoanelor pentru fiecare rețea unde vor fi folosite.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: gsmarena.com