Samsung Galaxy S10 ar putea fi lansat alături de un nou gadget

Samsung Galaxy S10 ar putea fi lansat alături de un nou gadget
15:00 09.01.2019

Samsung Galaxy S10 se apropie de lansarea de la finalul lunii februarie, iar acum aflăm că alături de cele trei telefoane am putea vedea și un alt gadget.

Samsung are un obicei deja binecunoscut când vine vorba de lansările de flasghipuri. Alături de noile telefoane pe care le aduce pe scenă prezintă, de cele mai multe ori, și un smartwatch. La ultima mare lansare, cea a lui Galaxy Note 9, compania a lansat și ceasul Galaxy Watch.

Acum, pe măsură ce ne apropiem de MWC 2019, pare din ce în ce mai evident că vom vedea un nou smartwatch alături de Samsung Galaxy S10. Acesta ar urma să fie Samsung Galaxy Sport.

samsung galaxy sport ceas

Ceasul a apărut în imagini render publicate de utilizatorul de Twitter OnLeaks, și este cunoscut sub numele de cod Pulse. Între modelul de față și cel deja existent există câteva similarități, dar apar și diferențe. Și acest smartwatch folosește designul circular, ceva mai fin, introdus de Galaxy Watch, dar vine cu butoane fizice pe partea dreaptă.

Conform unor surse din industrie, ceasul ar urma să fie disponibil în patru variante de culoare, negru, argintiu, verde și Pink Gold. Momentan, încă nu se știe ce sistem de operare va avea ceasul acesta – am putea asista la o despărțire a Samsung de Tizen, însă rămâne de văzut dacă se va concretiza această idee.

Samsung Galaxy S10, versiunea clasică, ar avea ecran de 6,1 inci, rezoluție 2K+ și tehnologie AMOLED. Camera de selfie va fi integrată în ecran, iar senzorii vor fi mutați pe marginea superioară. Astfel, ai un ecran imens la dispoziție.

Samsung Galaxy S10 Plus ar fi un model cu ecran de 6,4 inci, 2K+ și AMOLED, iar diferența pe față ar fi că ar avea două camere foto. Poate nu-i cea mai inspirată alegere și poate că versiunea finală nu va fi chiar așa, dar dacă Samsung va folosi acest design, atunci colțul din stânga sau dreapta va fi ocupată destul de mult de camere.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI