14 feb. 2019 | 08:09

Samsung Galaxy S10: când se livrează primele exemplare ale telefonului

ACTUALITATE
Samsung Galaxy S10: când se livrează primele exemplare ale telefonului

Samsung Galaxy S10 este un smartphone aniversar care se va comercializa în trei variante. Chiar dacă nu a avut o conferință de lansare, primele exemplare pot fi rezervate.

Nu se întâmplă foarte des ca un producător de telefoane să fie atât de ineficient la păstrarea unui secret. Din păcate pentru Samsung, prea puțini pasionați de tehnologie vor mai fi surprinși după conferința programată peste câteva zile. Probabil că acesta este motivul pentru care sud coreenii nu se mai ascund după deget și au decis să ia rezervări pentru primele exemplare care vor gata.

Samsung.com, site-ul oficial din Statele Unite ale Americii, îți permite să-ți rezervi unul dintre primele aparate. Ideea este să te înscrii pe o listă, cu promisiunea că acest gest se va reflecta într-o eventuală comandă între 21 februarie și 7 februarie. Cu alte cuvinte, primele dispozitive vor fi livrate începând cu 8 martie.

Ca mulți alți producători, Samsung îți dă posibilitatea să faci upgrade de la vechiul tău telefon pentru o variantă de Samsung Galaxy S10. Asta înseamnă că vei primi până la 550 de dolari pe terminalul care îți face viața mai ușoară acum.

Pe de o parte, mai există o aură de mister legată de pachetul complet de funcții cu care se va livra Samsung Galaxy S10. Pe de altă parte, nu cred că este vreo șansă ca evenimentul de anunțare să-ți taie respirația în vreun fel. Vom vorbi despre o versiune mainstream de Samsung Galaxy S10 E ce sa va comercializa în jurul prețului practicat de Apple cu iPhone Xr – aproximativ 700 – 750 de dolari.

Se vehiculează că ar exista și un model 5G de Galaxy S10, dar este aproape imposibil să fie lansat în aceeași zi. În orice caz, toate vor avea o cameră frontală de tip perforație în ecran și vor folosi fie un Snapdragon 855, fie echivalentul din portofoliul Samsung Exynos. Un cititot de amprentă integrat în ecran și suportul pentru Wi-Fi 6 sunt de asemenea trecute pe listă.

Diferențe între Samsung Galaxy S10 E, Samsung Galaxy S10 și Samsung Galaxy S10 Plus, pe lângă diagonala ecranului, vor fi date de numărul de camere principale, posibilitatea încărcării altor gadgeturi wireless și cantitatea de memorie RAM, respectiv memoria internă. Apogeul va constat într-un pachet cu o carcasă ceramică pe spate, 12GB RAM și 1TB de spațiu.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele