Samsung Galaxy S10 5G a devenit telefonul cu cea mai bună cameră

Samsung Galaxy S10 5G a devenit telefonul cu cea mai bună cameră
08:13 17.04.2019

Cei care au făcut deja o investiție semnificativă în Galaxy S10, se vor supăra să vadă că noul Samsung Galaxy S10 5G este semnificativ mai bun pe partea de captură foto/video.

DxOMark a devenit o publicație de referință în ultimii ani pentru măsurarea performanței telefoanelor în materie de abilități foto. Motivul are legătură cu cuantificarea obiectivă a abilităților într-un scor comparabil între smartphone-uri de top. Cu alte cuvinte, poți ști rapid cu cât este mai bun Galaxy S10 5G comparativ cu liderul clasamentului, Huawei P30 Pro. s10 5g dxomark

Samsung Galaxy S10 5G a ajuns pe bancul de probe al celor de la DxOMark, iar rezultatele sunt surprinzătoare. Acesta a obținut o notă de 112 puncte pentru camera principală, aceeași pe care o vedem asociată liderului din clasament – Huawei P30 Pro.

Camera pentru selfie-uri a fost însă cu multe ceea ce poate să facă Huawei cu al său smartphone de top. În timp ce utilizatorii de P30 Pro se mulțumesc cu selfie-uri de 89 de puncte, Galaxy S10 5G a sărit până la 97 de puncte. Aceasta este cea mai mare notă obținută de vreun telefon și e cu un punct mai sus decât S10+.

Partea cea mai impresionantă a întregii ecuații ține de abilitățile de captură video. Scorul de 100 de puncte de mai sus este cel mai mare obținut vreodată de un telefon. Această performanță este puțin probabil să poate fi egalată curând.

Partea frustrantă este că versiunea 5G a depășit scorul de 109 puncte obținut de Galaxy S10+. Dacă ți-ai cumpărat acel telefon mergând de la premisa că are același hardware pe partea de captură cu versiunea 4G, vei fi dezamăgit să afli că cifrele te contrazic. Diferența este dată prezența senzorului ToF pe spate pentru facilitarea unui bokeh spectaculos în filme și cadre statice. În plus, Samsung Galaxy S10 5G este mai bun și pe partea de zoom și performanță a blițului, nu doar bokeh.

Citește și:
Sursa: DxOMark
Etichete: