Samsung Galaxy S10 5G, dezasamblat. Ce are special telefonul

Samsung Galaxy S10 5G, dezasamblat. Ce are special telefonul

Samsung a lansat modelul Galaxy S10 5G în Coreea de Sud și acum a ajuns și pe internet pentru a fi dezasamblat.

Samsung Galaxy S10 5G este primul telefon 5G de pe piață (dacă nu luăm în considerare Moto Z3 ce este compatibil 5G cu ajutorul unui modul ce este atașat) și este normal să stârnească curiozitate în legătură cu componentele sale.

Cei de la canalul de YouTube PBKreviews au pus mâna pe telefon și l-au desfăcut. La exterior, telefonul 5G nu este diferit față de varianta S10 normală, iar singurul element distinct vizual este un al patrulea senzor foto, față de cei trei prezenți pe S10 Plus.

La interior, lucrurile sunt similare. La o primă vedere nu se poate observa nimic deosebit. Se poate vedea modulul de încărcare wireless, sistemul de patru camere, port USB, mufă de căști, bateria și așa mai departe.

Samsung Galaxy S10 5G nu este foarte diferit față de versiunea standard

Elementul diferit este un conector aflat în partea stânga sus a telefonului. Acesta pare să nu fie folosit și nu se știe exact funcționaitatea acestuia. Poate poate fi conectat la alte componente pentru o implementare diferită a 5G.

Interesant este modulul de camere ce este realizat din trei componente separate: un modul dual-camera, un modul single camera şi noul modul cu senzor TOF pentru calcularea distanţei până la subiect, adâncimii de câmp pentru fotografii portret mai bune.

Unde sunt antenele 5G? Ei bine, acestea par a fi integrate în corpul telefonului deoarece nu apar în clipul video. Spun antene deoarece probabil sunt mai multe încorporate în telefon deoarece semnalul 5G ar putea fi blocat dacă acoperi cu mâna atena. Software-ul lui Samsung Galaxy S10 5G ar trebui să selecteze antenele potrivite pentru semnalul cel mai bun.

Galaxy S10 5G e însă un telefon al cărui potențial îl vei vedea cel mai bine în 2020. Abia atunci, chiar și la noi, vom avea rețele capabile să livreze conectivitate de tipul acesta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: