Samsung Galaxy Note 10 ar putea fi lansat în cea mai așteptată versiune

Samsung Galaxy Note 10 ar putea fi lansat în cea mai așteptată versiune
Sursa foto: Răzvan Băltărețu / PLAYTECH

Samsung Galaxy Note 10 va fi prezentat în câteva luni. Până atunci, a apărut online un zvon pe care sigur l-ai vrea confirmat de companie.

Samsung a surprins când a anunțat seria Galaxy S10. Pe lângă un model clasic și un Galaxy S10 Plus, a introdus și modelul Galaxy S10e. Tiparul ar putea fi repetat odată cu Samsung Galaxy Note 10.

Seria Note s-a remarcat, încă de la primul telefon, prin ecrane mari, baterii mari mari decât ale seriei Galaxy S și S Pen. Mai mult, e momentul în care Samsung experimentează cel mai mult. Iar odată cu Samsung Galaxy Note 10 s-ar putea să avem parte și de-o premieră.

Samsung Galaxy Note 10 ar urma să fie lansat și într-o versiune mai mică, un fel de Galaxy Note 10e. În timp ce modelul principal e așteptat să aibă un ecran de 6,7 inci, ca la Galaxy S10 5G, modelul mai mic ar avea unul de 6 inci, poate chiar 6,4 inci ca pe Note 9, dar cu designul cu perforație ca pe Galaxy S10.

Unde vei putea cumpăra un Samsung Galaxy Note 10 mai mic

Oricum, în acest stadiu, se vehiculează că Samsung Galaxy Note 10 mai mic ar fi disponibil doar în Europa. Ca dimensiuni, ar fi similar modelului Samsung Galaxy S10 standard. Sigur, ar avea un S Pen, același ansamblu de camere foto (cel mai probabil trei cu un senzor 3D ToF) și un hardware foarte bun, cu acel ecran HDR10+.

Înainte de Samsung Galaxy Note 10 știm deja că Huawei a reușit să creeze un telefon care se descurcă foarte bine în situații cu lumină puțină. La acest capitol, de la Samsung e așteptată o opțiune similară Night Mode de la Google. Până acum, atât seria Note, cât și seria Galaxy S s-a descurcat bine, dar nu la nivelul Pixel 3 sau P30 Pro. Acesta ar fi un punct de îmbunătățit pentru camera foto.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: TechRadar