28 iul. 2019 | 15:28

Oferta Samsung pentru Galaxy Note 10: cum vrea să te convingă

ACTUALITATE
Oferta Samsung pentru Galaxy Note 10: cum vrea să te convingă

Samsung vrea foarte tare ca tu să cumperi viitorul Galaxy Note 10, iar acest anunț de pe site-ul oficial confirmă asta.

Samsung a început să accepte rezervări pentru „următoarea generație de Galaxy” în Statele Unite ale Americii pe site-ul oficial al companiei.

Rezervarea lui Samsung Galaxy Note 10 nu numai că le permite americanilor să fie printre primii clienți care cumpără telefonul, dar le dă posibilitatea să dea la schimb vechiul telefon (fie el Samsung, iPhone sau Google) și pot primi o reducere de până la 600 de dolari pentru noul dispozitiv. Compania a avut un program de trade-in și în România.

Interesant este că acest anunț este pentru prima dată când Samsung recunoaște că pregătește lansarea a Samsung Galaxy Note 10. Compania a transmis invitații la evenimentul de lansare pentru dezvăluirea viitorului produs Galaxy, dar acum chiar știm 100% că este vorba de Note 10.

De ce vrei să cumperi Samsung Galaxy Note 10

Lansarea noului telefon va avea loc pe 7 august la New York, dar evenimentul va fi transmis live și pe YouTube. Un alt lucru interesant ce reise din acest anunț este faptul că Samsung trage ca acest telefon să fie vândut bine. Să obții o reducere de 600 de dolari la un telefon de peste 1000 de dolari dacă aduci un Note 9, un Pixel 3 sau un iPhone XR este o ofertă bună.

Chiar și telefoanele mai vechi ca Galaxy S7 sau Google Pixel primesc reduceri considerabile. Totuși, cel care lipsește de aici este Huawei. Samsung nu vrea telefoane Huawei și nu-ți oferă nicio reducere dacă deții un asemenea dispozitiv.

În altă ordine de idei,  Samsung va lansa două versiuni de Note 10: Note 10 și Note 10 Plus, dar și un model 5G. Versiunea Plus ar avea un ecran de 6,75 inci 2K+ și tehnologia Dynamic AMOLED. Versiunea standard ar avea ecran de 6,28 inci 2K+ Dynamic AMOLED.

Până la un punct, ambele vor avea același hardware. Astfel, vorbim de procesor Qualcomm Snapdragon 855+ sau Exynos 9825, 8 sau 12 GB memorie RAM, 256-512 GB spațiu de stocare și scanner de amprentă integrat în ecran. Telefoanele vor avea trei camere pe spate și stylus. Prețul telefonului ar începe de la 1000 de dolari.