Noua reclamă la iPhone Xr îți arată cel mai bun motiv de achiziție

Telefoanele Apple nu au fost niciodată recunoscute pentru o autonomie extraordinară, dar compania americană vrea să te convingă de faptul că iPhone Xr este excepția de la regulă.

Sunt multe motive pentru care ți-ai dori un iPhone. Smartphone-urile ieșite din Cupertino au o cameră bună, un ecran de calitate și un sistem de operare original. Până de curând însă, durata de viață a bateriei nu se număra pe lista de motive. Apple vrea să modifice această preconcepție prin intermediul noii reclame la iPhone Xr.

Cel mai nou telefon Apple este și cel mai ieftin iPhone lansat în 2018. Initutlat iPhone Xr, acesta vine la pachet cu câteva compromisuri comparativ cu iPhone X. Primul pe listă este ecranul de tip LCD în defavoarea panoului OLED, iar al doilea ține de camerele principale. În timp ce un iPhone X sau Xs se rezumă la două camere pe spate, Xr-ul are doar una.

Aceste detalii contează însă mai puțin în cea mai nouă reclamă publicată de Apple pe YouTube. În schimb, aceasta este despre baterie. Conform celor de la Apple, ”iPhone Xr are cea mai mare autonomie dintre toate iPhone-urile lansate vreodată. Așa că, indiferent dacă faci streaming de video, te uiți la meciuri live sau te joci un joc, vei rămâne fără energie înainte de iPhone-ul tău Xr.”

Această reclamă este doar una dintr-o serie de clipuri recente menite să promoveze iPhone Xr. În alte circumstanțe, te-ai fi așteptat ca bugetele de marketing să fie investite în promovarea telefoanelor mai scumpe din portofoliu, dar Apple se pare că are altă tactică.

În contextul în care iPhone Xr a fost cel mai bine vândut telefon timp de două trimestre consecutive, nu ar trebui să vină ca o surpriză faptul că încearcă să-i evidențieze atuurile din ce în ce mai mult. În altă ordine de idei însă, cei mai mulți își cumpără un Xr pentru că este mai ieftin, nu datorită bateriei. Acest clip poate le va schimba argumentul.

Alexandru Puiu
08:37 13.05.2019
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video