Vestea Samsung pentru români: scapi de telefonul vechi și primești și bani

Vestea Samsung pentru români: scapi de telefonul vechi și primești și bani

Samsung are cea mai bună veste pentru tine dacă vrei să scapi de telefonul vechi și vrei să-ți cumperi unul nou.

Dacă vrei să-ți cumperi un telefon nou, dar nu știi exact ce marcă vrei sau ce fel de model, atunci Samsung îți clarifică puțin situația cu această ofertă. Îți spune să aduci vechiul telefon și, în plus față de valoarea acestuia, poți primi până la 450 de lei pentru achiziția unui telefon Samsung Galaxy.

Cum să cumperi un Samsung Galaxy S10 la un preț foarte bun

Așadar, vino cu telefonul vechi într-unul din magazinele Samsung Experience Store din București sau Ploiești în perioada 04-13 iulie și-ți poți cumpăra un Samsung Galaxy S10e, Galaxy S10 și Galaxy S10+ la un preț foarte bun.

Dacă aduci un telefon Samsung vechi sau un iPhone, pe lângă valoarea acestuia, beneficiezi de o reducere de până la 450 de lei. Dacă aduci orice alt telefon Android atunci poți primi până la 200 de lei. Deci Samsung și iPhone sunt cele mai bune de dat la schimb, în acest caz. Sunt curios cum stabilesc valoarea unui telefon.

Mai departe, achiți noul telefon la prețul stabilit în urma evaluării în care este inclus reducerea de care ai beneficiat.

De menționat că această promoție are loc doar în magazinele Samsung din Mega Mall (București) și din mall-ul AFI Ploiești. De asemenea, telefonul vechi trebuie să pornească și să funcționeze normal. Telefonul trebuie resetat la setările din fabrică, iar ecranul telefonului și obiectivul foto nu ar trebui să prezinte fisuri.

Discount-ul oferit diferă în funcție de modelul telefonului și de respectarea condițiilor de eligibilitate. Așadar, un discount poate să arate cam așa: valoarea unui telefon Galaxy S8 Plus plus reducerea de 450 de lei.

Ce mai trebuie să știi este că pentru fiecare achiziționare unui telefon nou Galaxy se poate aduce un singur telefon vechi. Campania promoțională este valabilă în limita stocului disponibil.

Citește și:
Etichete: