Samsung Galaxy Note 10 în cele mai noi imagini: confirmă cum va arăta noul telefon

Samsung Galaxy Note 10 în cele mai noi imagini: confirmă cum va arăta noul telefon

Au apărut noi imagini cu Samsung Galaxy Note 10, care ar putea confirma cum va arăta viitorul telefon pe care compania sud-coreeană îl va lansa în această toamnă. Ar urma să fie cel mai performant telefon Samsung de până acum sau, cel puțin, la fel de bun precum vârful din gama S, adică Galaxy S10 Plus și S10.

Până la apariția trioului Samsung Galaxy S10, compania ne-a obișnuit cu faptul că telefoanele lor din gama Note erau cele mai bune. La începutul acestui an, S10 a schimbat puțin balanța de performanță dintre cele două categorii, dar există deja mari așteptări de la viitorul Note 10, mai ales că nu va veni în versiune singulară, ca până acum.

E încă devreme să spunem dacă Samsung Galaxy S10 a avut sau nu succes pe piață. Deocamdată, primele semne arată că există mult entuziasm pentru cele trei versiuni, mai ales cele ieftine și mai ales pentru că Samsung a scăzut destul de mult și neașteptat de repede prețurile lor. Rămâne de văzut până la finalul anului un verdict final.

Între timp, fanii companiei sunt nerăbdători să afle cum va arăta noul Note 10 sau măcar să avem date certe despre specificațiile tehnice. Evident, producătorul va trebui să vină cu ceva nou față de dotările pe care le are Note 9 și cu siguranță așa va fi.

Cum ar putea să arate Samsung Galaxy Note 10

Samsung Galaxy Note 10 în cele mai noi imagini, îți confirmă cum va arăta noul telefon de top al companiei

Samsung Galaxy S10 a fost o reală surpriză pentru clienții fideli pentru că a zecea generație din gama S chiar a venit cu reale îmbunătățiri – cel mai nou sistem de operare Android, funcții deocamdată unice, cum ar fi senzorul de amprentă ultrasonic integrat în ecran, dar și designul, mult mai bun și mai arătos, decât la la S8 sau S9.

Noile imagini cu posibilul design al viitorului Galaxy Note 10 au fost distribuite întâi pe Twitter, de către utilizatorul @OnLeaks. Aceasta este o sursă care publică de multe ori randări cât se poate de apropiate de realitate pentru că sunt realizate cu ajutorul schițelor tehnice ale actualelor telefoane Samsung.

Ceea ce vezi în imagini sunt, de fapt, două telefoane Galaxy Note, unul care va fi mai ieftin și, probabil, cu specificații modeste, iar celălalt, mai mare, versiunea „Pro„, care va fi vârful de gamă. Se poate ca producătorul să urmeze aceeași strategie ca la S10, doar că acolo avem trei versiuni. Interesant e că vedem, în sfârșit, și altă culoare, în afară de negru și acel albastru închis, specific Note.