OnePlus 7 Pro versus Samsung Galaxy S10 Plus: care este mai rapid

OnePlus 7 Pro este cel mai nou smartphone de top al producătorului chinez și concurează de la egal la egal cu modele precum Galaxy S10 Plus de la Samsung.

Până la lansarea din toamnă a noului Galaxy Note 10, Samsung își pune bazele în acest an pe seria Galaxy S10, formată din nu mai puțin de patru modele. În teorie, cel mai rapid dintre ele este Galaxy S10 5G, dar având în vedere că nu poate fi achiziționat din prea multe colțuri ale lumii, acela nu este atât de relevant. Ca urmare, în clipul de mai sus putem vedea o comparație de performanță între OnePlus 7 Pro și Samsung Galaxy S10 Plus.

Deși nu mai câștigă de mult timp titluri de cele mai bune telefoane de pe piață, terminalele din seria Galaxy S continuă să fie de referință pentru foarte mulți pasionați de tehnologie. Ca urmare, o victorie a OnePlus 7 Pro împotriva Samsung Galaxy S10 Plus ar putea reprezenta un motiv important de laudă pentru chinezi. Comparație este cu atât mai interesantă, cu cât specificațiile tehnice ale celor două aparate sunt, în mare parte, identice.

În cazul în care achiziția viitorului tău telefonul este ghidată de performanță brută, mai mult decât abilități foto sau anduranță, clipul de mai sus ar trebui să-ți răspundă la toate întrebările. Această comparație este realizată de PhoneBuff într-o manieră cât se poate de obiectivă, care a mai fost utilizatăr de foarte multe ori în trecut. Implică accesarea unor aplicații într-o succesiune precisă, închiderea lor și rularea din nou.

La interior, ambele telefoane sunt gazda unui Snapdragon 855 de ultimă generație de la Qualcomm. Diferența este că OnePlus 7 Pro include 12 GB RAM, față de cei de 8GB RAM din Galaxy S10 Plus. În final, această particularitate s-ar putea să fi responsabilă de diferența mică de performanță care a facilitat victoria terminalului OnePlus în fața celui creat de Samsung.

OnePlus 7 Pro este mai rapid decât Samsung Galaxy S10 Plus cu aproximativ 8-9 secunde într-un test de câteva minute.

08:07 31.05.2019
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video