Samsung Galaxy Note 10+ depășește toate recordurile: cât de bune sunt pozele și ecranul

Samsung Galaxy Note 10+ depășește toate recordurile: cât de bune sunt pozele și ecranul

Samsung Galaxy Note 10 și Galaxy Note 10+ a ajuns deja la mai multe publicații online în test, iar rezultate obținute de cele mai noi gadgeturi de top de la Samsung sunt remarcabile.

În cazul celor de la DxOMark, ei au testat versiunea 5G a Galaxy Note 10+, dar având în vedere că față de versiunea standard a aparatului diferă doar modemul, putem afirma că rezultatele se aplică și la acea iterație. Ca urmare, noul lider de piață în materie de fotografie cu smartphone-ul este Note 10+. Același terminal se bucură și de un record în privința selfie-urilor, dovedind că nici camera frontală nu este de neglijat.

Ca referință, până la această oră, telefonul cu cel mai ridicat scor pe DxOMark a fost Huawei P30 Pro. Față de acel model, Samsung se bucură de un punct în plus. Pe partea de fotografie, Note 10+ 5G a obținut 118 puncte, cu un punct mai jos decât P30 Pro. Victoria celor de la Samsung se datorează performanței video. Din acel punct de vedere, Note 10+ a obținut cu patru puncte mai mult decât Huawei. Cel mai probabil, în spate s-au aflat niște algoritmi de procesare software a conținutului generat de camera, dar s-a observat o îmbunătățire semnificativă a calității.

În materie de selfie-uri, scorul a fost de 99 de puncte, mai multe decât scorul obținut de Zenfone 6, fostul lider. Acela este defalcat în 103 puncte pentru foto și 93 de puncte pentru video. Zenfone a avut 101 puncte la foto.


dxomark galaxy note 10

În ceea ce privește performanța ecranului folosit de Samsung în Galaxy Note 10+, terminalul a depășit 12 recorduri în domeniu, conform testelor realizate de DisplayMate. Panoul este cel mai bun când vine vorba de acuratețe absolută a culorilor afișate, contrast și intensitate a culorilor pe scara acurateții. Managementul automat al culorilor funcționează atât de bine, încât, indiferent de condițiile de lumină ambientală, poți fi sigur că sunt afișate culori naturale. Puterea luminoasă maximă este de 778 niți pe un ecran complet alb, un record în industrie cu aproximativ 10%.

Citește și: