Cum încearcă Samsung să repare ce e în neregulă la Galaxy Fold

Cum încearcă Samsung să repare ce e în neregulă la Galaxy Fold

Samsung a retras modelul de telefon pliabil Galaxy Fold înainte de a ajunge în mâinile utilizatorilor din cauza unor probleme legate de calitate.

Samsung Galaxy Fold trebuia să fie livrat încă din aprilie, dar după ce a primit feedback negativ, lansarea telefonului a fost întârziată. Era mult prea fragil, mai ales pentru un telefon care costă aproape 2.000 de dolari.

Deși existau zvonuri care spuneau că nu vom mai vedea telefonul în magazine, compania nu a renunțat la scoaterea pe piață a telefonului pliabil. O nouă versiune Galaxy Fold ar putea ajunge pe piață în luna iunie, potrivit presei sud-coreene. DJ Koh, president of mobile communications Samsung, a promis că va oferi curând și o dată oficială de lansare.

Alte surse susțin că telefonul ar putea ajunge în magazine chiar pe 13 iunie. Informația vine dintr-un mail pe care operatorul de telefonie mobilă din SUA, AT&T, l-a trimis către clienții săi. În respectivul mail, i-a anunțat pe aceștia că telefonul pe care l-au comandat urmează să fie livrat pe 13 iunie.

Samsung îmbunătățește modelul Galaxy Fold

Noua versiune a telefonului va fi una îmbunătățită. Vor fi schimbări la nivelul foliei protectoare de pe ecran. Aceasta va fi de data aceasta parte integrantă a telefonului și nu va mai părea o simplă folie de protecție pe care o poți îndepărta de pe ecran. Aceasta a fost principalul motiv pentru care utilizatorii care au întâmpinat probleme atunci când au testat telefonul Galaxy Fold.

A doua îmbunătățire are legătură cu spațiului prin care particule de praf puteau intra lejer sub ecran. Samsung urmează să reducă dimensiunea acestui spațiu pentru a preveni distrugerea ecranului.

Aparent, operatorii de telefonie mobilă din Coreea de Sud testează acum versiunea îmbunătățită a modelului Galaxy Fold, spune același raport din presa coreeană. Rămâne de văzut dacă aceste modificări vor face ca telefonul să fie unul de calitate. Asta dacă oamenii vor mai vrea să îl cumpere.

Citește și:
Sursa: BGR