Cu acest video, Samsung îți dă asigurări ca ecranul lui Galaxy Fold rezistă

Cu acest video, Samsung îți dă asigurări ca ecranul lui Galaxy Fold rezistă

Samsung Galaxy Fold a fost prezentat oficial în februarie, dar de atunci nu am văzut ce poate să facă. Acum, Samsung îți dă asigurări că ecranul telefonului nu o să se strice.

Compania te asigură că dacă-ți cumperi telefonul pliabil nu o să se strice prea repede ecranul. Coreenii susțin că telefonul se poate îndoi de până la 200.000 de ori, fără nicio problemă. Ce înseamnă asta? Că poți deschide și închide telefonul de 100 de ori în fiecare zi, timp de cinci ani.

Pe scurt, asta înseamnă că telefonul nu se va strica prea curând și oricum este probabil să-ți schimbi din nou telefonul până când ecranul lui Samsung Galaxy Fold să cedeze.

Cât de bun este ecranul Samsung Galaxy Fold?

Samsung a lansat un video de 30 de secunde în care mai multe telefoane Galaxy Fold sunt deschise și închise de mai multe ori de către un sistem automatizat. Acest video este mai mult ca sigur un răspuns la un video scurs pe internet în care un individ folosește un Galaxy Fold și este vizibilă o cută pe mijlocul ecranului.

Clipul scurs pe internet atestă un zvon publicat de cei de la Bloomberg, conform căruia, ecranul de la Galaxy Fold va avea o cută pe mijloc după aproximativ 10.000 de plieri. Cifra respectivă este infim mai mică decât cele 200.000 de plieri cu care se laudă Samsung. Problema incredibil de deranjantă ar putea fi și motivul pentru care sud coreenii pregătesc un program de înlocuire gratuită a ecranului la Fold.

Una peste alta,  calitatea construcției la Galaxy Fold este pusă la îndoială, dar despre calitatea telefonului Samsung și a ecranului acestuia ne vom putea pronunța doar după ce utilizăm și testăm produsul. Telefonul Samsung Galaxy Fold ar trebui să ajungă în magazine pe 26 aprilie.

Când o să ajungă la PLAYTECH pentru review o să-ți dăm toate detaliile. Până atunci, ne mai uităm la video-ul în care telefoanele sunt pliate de o mașinărie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI