Prețiosul Galaxy Fold va veni cu o problemă absurdă, având în vedere prețul

Prețiosul Galaxy Fold va veni cu o problemă absurdă, având în vedere prețul
08:25 20.03.2019

Dacă visai la un Samsung Galaxy Fold, din momentul în care ai văzut prezentarea oficială a prețiosului gadget, ar fi bine să ai în vedere o potențială problemă.

Mai este mai mult de o lună până când Galaxy Fold va ajunge în magazine. Cu toate acestea, un clip de tip hands-on cu viitorul gadget a început să circule online. Acesta provine din Vietnam, unde sud coreenii au instalate majoritatea facilităților de producție. Deși este foarte improbabil ca acest clip să fie fals, există însă posibilitatea să prezinte un prototip al telefonului de 2000 de euro. Cu alte cuvinte, problema evidențiată aici s-ar putea să nu ajungă în versiunea finală a gadgetului.

Indiferent care este setul de circumstanțe din spate. concluzia este una îngrijorătoare. După cum se poate vedea, după ce ai deschis aparatul de câteva ori, pe mijloc se poate observa o linie ostentativă ca marchează zona de pliere a ecranului flexibil. Acesta s-ar putea să fie și motivul pentru care, la evenimentul de lansare al aparatului, terminalul a stat doar în mâinile angajaților Samsung sau în spatele unor carcase sticlă.

În doar două minute, acest clip îți arată în detaliu mult mai multe particularități ale telefonului absurd de scump, comparativ cu ce am putut observa în conferința de lansare. Clipul atestă un zvon publicat de cei de la Bloomberg, conform căruia, ecranul de la Galaxy Fold va avea o cută pe mijloc după aproximativ 10.000 de plieri. Cifra respectivă este infim mai mică decât cele 200.000 de plieri cu care se laudă Samsung. Problema incredibil de deranjantă ar putea fi și motivul pentru care sud coreenii pregătesc un program de înlocuire gratuită a ecranului la Fold.

Una peste alta, acest clip ridică multe semne de întrebare vizavi de calitatea construcției la Galaxy Fold și de limitările tehnologice ale utilizării ecranelor pliabile în 2019. Telefonul ar trebui să ajungă în magazine pe 26 aprilie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI