08 apr. 2019 | 07:00

Samsung Galaxy A90 face valuri online: care vor fi punctele sale forte

ACTUALITATE
Samsung Galaxy A90 face valuri online: care vor fi punctele sale forte

Samsung Galaxy A90 a fost subiectul mai multor speculații în ultimele săptămâni, dar se pare că ne apropiem cu pași repezi de lansarea sa oficială.

Având în vedere numărul zvonurilor din ultima perioadă, nu mai avem mult de așteptat până când Galaxy A90 va ajunge în magazine. Telefonul celor de la Samsung va fi cel mai bun din seria sa de terminale mainstream. Dintr-un punct de vedere, va fi destul de apropiat de Galaxy S10 și, pentru mulți cumpărători, va fi înlocuitorul perfect al telefonului de top coreean. 

Conform celor mai noi informații provenite din China despre A90, sunt șanse destul de mari ca, în funcție de zona de pe glob în care te afli, să-l cumperi sub titlul de Galaxy A80. În orice caz, va fi construit în jurul unui panou OLED Full HD+ de 6,7 inci cu o rezoluție de 2400 x 1080 pixeli.

Nu va avea niciun difuzor în partea de sus a ecranului, iar sunetul va ieși direct din panou prin tehnologia ”sound casting” pe care am văzut doar la telefoane de top. În orice caz, acest detaliu va facilita micșorarea ramelor și mai mult decât în trectu, în trend cu tendințele de design din ultimul an.

Partea de procesare va fi asigurată de un Snapdragon 7150, un succesor un pic mai sprinten al Snapdragon 710 și 712 al celor de la Qualcomm. Galaxy A90 va avea trei camere principale pe spate într-un sistem de glisare care va dezvălui și camera frontală, atunci când este activat. Prima va fi una de 48 de megapixeli cu f/2.0, a doua va avea 8 megapixeli cu F/2.4, iar a treia va funcționa ca senzor de adâncime cu F/1.2.

Noul smartphone va avea 219 grame, iar dimensiunile sale totale sunt de 76,5 x 165 x 9 milimetri. Se va livra cu un acumulator de 3700 mAh și va suporta încărcarea rapidă la 25W. Telefonul ar trebui să fie dezvăluit într-un context oficial pe 10 aprilie.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele