Samsung confirmă cea mai așteptată schimbare pentru Galaxy Note 10

Samsung confirmă cea mai așteptată schimbare pentru Galaxy Note 10
Sursa foto: Răzvan Băltărețu / PLAYTECH

Samsung a reușit în 2018 să actualizeze mai repede telefoanele la cea mai nouă versiune de Android. În 2019, încearcă să repete strategia și o confirmare vine pentru Galaxy Note 10.

Pentru Android 10, Samsung pregătește One UI 2.0. E aceeași interfață ca în urmă cu un an, doar că a fost ajustată la nivel de design și funcționalități pe baza feedbackului colectat de-a lungul lui 2019. Galaxy S10 și Galaxy Note 10 sunt pe listă pentru actualizare până la sfârșitul anului.

Prima versiune beta de Android 10 pentru Galaxy Note 10 a fost dezvăluită în Germania. Utilizatorii de Samsung Galaxy Note 10 și Note 10 Plus o pot încerca să vadă cât de bine își face treaba One UI 2.0. În Coreea de Sud și SUA ar putea ajunge în perioada următoare.

Ce îți pregătește Samsung odată cu Android 10

Odată cu One UI 2.0, diverse notificări sau elemente de interfață ocupă mai puțin spațiu. În special pentru apeluri e o idee bună și foarte probabil au fost făcute ajustări și pentru aplicația de mesaje.

Când vine vorba de modificările aduse sistemului de operare per total, Samsung susține că, în funcție de modul în care se regăsește telefonul sau în funcție de imaginile afișate, textul sau pozele pot fi ajustate ca să-ți fie mai ușor să le vezi. Cumva, e în tendința anului.

În timp de 2019 e despre dark mode, 2018 a fost despre digital wellbeing. Atât iOS, cât și Android au așa ceva. E un meniu în care îți este contorizat timpul pe care îl petreci pe telefon sau în diverse aplicații. Acum, Samsung susține că a îmbunătățit această aplicație ca să fie mai intuitivă și să te ajute, poate, un pic mai mult.

One UI e încercarea companiei de-a face navigarea mai intuitivă și de-a avea un ecosistem unitar între telefoane. Deocamdată, prima versiune a fost bine primită, atât ca actualizare pe Galaxy S9 și Note 9, cât și pe telefoanele lansate anul acesta.