Samsung a lansat telefonul rezistent la orice: de ce e special Xcover 4s

Samsung a lansat telefonul rezistent la orice: de ce e special Xcover 4s
Alexandru Puiu
Alexandru Puiu
08:25 11.06.2019

Dacă îți doreai de mult timp un smartphone căruia să nu-i porți de grijă, Samsung a lansat de curând cel mai nou membru al familie Galaxy XCover.

Telefoanele din seria Galaxy S nu sunt pentru toți. Pe lângă faptul că sunt foarte scumpe, dintr-un punct de vedere, sunt și foarte sensibile la șocuri. Nimeni nu-și dorește să-și schimbe ecranul la telefon cu vreo 300 de euro, dar un panou spart nu va fi niciodată acoperit de garanție, iar dacă ai dat 1000 de euro pe telefon, te gândești că respectiva investiție e aproape rezonabilă.

În orice caz, dacă nu ai grijă de telefon și nici nu dorești să faci o investiție semnificativă într-o husă de cursă lungă, pentru asta s-a lansat Samsung Galaxy XCover 4s. Momentan, este disponibil doar în Italia, dar nu ar trebui să dureze mult până când îl vei putea cumpără și din România.

Gadgetul ilustrat în imaginea de mai sus va ajunge în magazine la prețul de 300 de euro. Telefonul se laudă cu faptul că ar trebui să facă față cu brio la orice circumstanțe. Este certificat IP68 pentru rezistență la apă sau praf și MIL-STD 810G pentru rezistență la șocuri. În rest, configurația hardware este una mainstream, dar ar trebui să fie suficientă pentru a-ți face treaba.

Noul smartphone Samsung Galaxy XCover 4s se ascunde în spatele unui panou TFT HD cu diagonala de 5 inci. Partea de performanță este asigurată de o combinație între un SoC proprietar Exynos 7885, 3GB RAM și o memorie internă de 32GB ce poate fi extinsă cu ușurință, prin intermediul unor carduri microSD. Are o cameră de 16 megapixeli pe spate cu F/1.7 și o cameră frontală de 5 megapixeli cu F/2.2.

Acumulatorul de 2800 mAh ar trebui să te țină departe de priză pe parcursul unei zile. Aparatul vine preinstalat cu Android 9 Pie, iar dimensiunile sale sunt 145,9 x 73,1 x 9,7 milimetri. Ca bonus, are un buton fizic pe lateral pe care îl poți personaliza pentru a deschide o aplicație sau a efectua o anumită acțiune.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI