16 feb. 2017 | 13:13

Samsung Galaxy Xcover 4 se anunță a fi foarte rezistent

ACTUALITATE
Samsung Galaxy Xcover 4 se anunță a fi foarte rezistent

În urmă cu aproximativ câteva luni am aflat primele detalii despre noul Galaxy Xcover 4. Acesta se pare că va avea o configurație decentă cu un grad sporit de rezistență.

Amatorii de telefoane rezistente la apă și șocuri au avut din totdeauna câteva opțiuni decente dacă s-au orientat către un astfel de dispozitiv al celor de la Samsung. La capitolul vârfuri de gamă, au existat câteva terminale Galaxy S Active. Acestea au avut specificații tehnice aproape identice cu cele ale gadgeturilor de top lansate de sud coreeni. Cei care nu aveau bugete atât de generoase se puteau orienta către un Samsung Galaxy Xcover. Aceasta din urmă nu este o linie de produse la fel de populară a gigantului asiatic, dar are un număr important de fani. Tocmai din acest motiv, se lucrează intens la o nouă iterație.

Au trecut aproximativ doi ani de când am avut parte de lansarea unui nou smartphone Xcover. În aprilie 2015 a fost lansat Samsung Galaxy Xcover 3. Acela era construt în jurul unui ecran de 4,5 inci cu o rezoluție de 480 x 800 de pixeli. Rula Android 4.4.4, iar la interior ascundea o combinație între un quad core la 1,2 GHz și 1,5GB RAM. Avea o cameră de 5 megapixeli și filma la rezoluție HD 720p.

Urmașul respectivul terminal ar trebui să ajungă pe piață în lunile care urmează. O versiune de Samsung Galaxy Xcover 4 deja a apărut zilele trecute pe Geekbench. Din acea postare, putem deduce și o parte importantă dintre specificații. Cel mai mare avantaj al Xcover 4 va fi faptul că figurează ca fiind preinstalat cu Android 7.0 Nougat, cea mai recentă versiune a sistemului de operare Google.

Galaxy Xcover 4 pare să fie construit în jurul unui panou 720p, a unui procesor Exynos 750 cu 2GB RAM și un GPU Mali – T720. Nu va lipsi conectivittea Cat.4 LTE. Momentan se vehiculează că terminalul va ajunge pe piață la mijlocul lunii aprilie, imediat după Galaxy S8.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele