Rulota de lux desprinsă din viitor te convinge să te muți în natură

Rulota de lux desprinsă din viitor te convinge să te muți în natură

În mod tradițional, conceptul de rulotă implică niște compromisuri semnificative pe partea de utilități și confort. Această realitate nu este însă valabilă în cazul Hymer’s VisionVenture.

La fel cum BMW sau Audi dezvăluie prototipuri pentru niște autoturisme pe care le vom vedea pe străzi peste 10 ani, un creator de rulote a prezentat un concept pentru rulota anului 2025. Dezvăluirea a avut loc în cadrul târgului auto de la Dusseldorf care a avut loc de curând în Germania. Ilustrată în imaginile alăturate, creația este o colaborare cu inginerii de la BASF, în timp ce principiile de design din spate provin de la un apartament de lux.

rulota lux sf

Forma generală a rulotei a plecat de la un Mercedes Sprinter, dar în momentul în care vezi structura internă a ansamblul, îți dai seama că doar caroseria externă mai ramâne de la populara autodubă a nemților. Singurele detalii care s-au păstrat sunt ușile și sistemul de iluminat din tavan. Până și parbrizul a fost mutat un pic mai în față.

Spectacolul legat de Hymer VisionVenture vine însă din interior, unde o serie de particularități impresionante emană lux din fiecare colțișor. Având în vedere că patul pentru două persoane se ridică din tavanul mașinii, poți considera că ai rulotă cu etaj, una dintre multe particularități neobișnuite ale acestui prototip. rulota prototip

La ”parter”, conceptul de spațiu compact este evident din anumite puncte de vedere, dar se utilizează atât de bine întreaga suprafață, încât nu-ți lipsește nimic. Ai până și un grătar integrat în rulotă pe care îl scoți pe mini terasă. Bucătăria este integrată în scările care duc la etaj și este înconjurată de LED-uri care îți fac experiența gătitului mai plăcută. În plus, ascunde un spațiu generos de depozitare.

Aparent, această rulotă este o materializare a principiilor de design scandinave, iar dacă te încântă acel stil minimalist funcțional, ai la ce să visezi. Din păcate, nu avem nici măcar un preț estimativ pentru ea. rulota

Citește și: