Rulota care merge pe apă și pe uscat este visul oricărui aventurier

Rulota care merge pe apă și pe uscat este visul oricărui aventurier

Dacă ți-ai dorit de când erai mic să-ți cumperi o rulotă, Sealander 2014 s-ar putea să fie cel mai versatil produs din această categorie.

Deși ai crede că 2014 din numele acestei rulote este o referință la anul în care a fost lansată, te înșeli. Această rulotă este una cât se poate de futuristă și tocmai a fost dezvăluită în mod oficial. Complet diferită comparativ cu alte modele existente pe piață, Sealander 2014 este soluția perfectă dacă ești fascinat în egală măsură de aventuri pe apă și pe uscat.

La prima vedere, nu este foarte mare, dar e dotată cu tot ce ți-ai putea dori. În plus, funcționează la fel de bine pe apă și se comportă ca un amfibian, un detaliu pe care nu-l poți spune despre multe creații din același segment de piață.

rulota mare uscatNoua rulotă amifibian este creația designerului german Daniel Straub și, deși nu a fost creată pentru aventuri în mijlocul oceanului, este prefectă dacă îți dorești un picnic pe lac. Are o trapă pe care o poți îndepărta pentru a te bronza oriunde te afli, un sistem audio stereo, două băncuțe pentru până la patru persoane și o chiuvetă.

Având în vedere lipsa unei toale sau a unui pat, Sealander 2014 nu se pretează pentru o rezidență permanentă. Chiar și așa, acest detaliu nu-i taie din farmec. Rulota a fost creată ca o sursă de divertisment și relaxare. Dintr-un punct de vedere, o poți clasifica precum un mini iaht, fiind o construcție surprinzător de eficientă care se pretează pentru activități pe apă.

În final, vorbim de o minune tehnologică care nu ar fi fost posibilă în urmă cu câteva decenii, o manifestare de lux și sofisticare. Este investiția simplă care te ajută să fugi de aglomerația vieții cotidiene. Cu un preț de pornire de aproximativ 18.500 de euro, nu este ieftină, dar dacă te încântă, poți afla mai multe detalii despre ea pe site-ul producătorului.