Rulota cu garaj pentru care ți-ai vinde și casa, că nu i-ai duce dorul

Rulota cu garaj pentru care ți-ai vinde și casa, că nu i-ai duce dorul

Un autobuz din anii ‘80 convertit în rulotă a devenit o casă pe roți și găzduiește și un mic “garaj” pentru o Honda de două persoane.

Pentru pasionații de rulote și de drumeții, acest autobuz-rulotă este o adevărată minune inginerească. Partea cea mai avantajoasă: e de vânzare…dar pe eBay.

Dacă vrei să te bucuri și de plimbări pe distanțe mai scurte atunci când ai ajuns cu rulota la destinație, e bine să cumperi și micuța Honda Z600 care se ascunde în compartimentul pentru bagaje transformat în garaj.

rulota autobuz garaj

Acea versiune de Honda Z600 din 1972 este un automobil pentru două persoane căruia i-a fost înlăturat acoperișul ca să încapă în compartimentul de la “subsolul” rulotei.

E o mașină mai impresionantă decât pare la prima vedere, pentru că sub capotă se ascunde un motor cu o capacitate de de aproape 600 cmc, suficient cât să “decolezi” pe șosea cu o mașină de asemenea dimensiune. Este o combinație foarte bine gândită. Parcurgi distanțele lungi cu autobuzul, iar când te-ai stabilit pentru câteva zile într-un orășel sau undeva în natură, explorezi împrejurimile cu Honda.

rulota autobuz garaj

Ca să devină o rulotă confortabilă și spațioasă, autobuzul a suferit și el câteva modificări, în primul rând la nivelul dimensiunilor: a fost lungit cu un metru (de la 12 la 13 metri), a fost lățit de la 2,40 metri la 2,60 metri.

Autobuzul-rulotă a fost echipat cu un rezervor uriaș de combustibil de 832 de litri și un alt rezervor pentru apă potabilă de 530 de litri.

Confortul interior este asigurat de două aeroterme care asigură o temperatură optimă pe vreme rece sau pe căldură, ai dulapuri, jaluzele la ferestre, o chiuvetă, o mașină de spălat și un uscător pentru rufe, un frigider, un televizor, o cabină de duș și un generator care asigură electricitate pentru toate utilitățile.

Autobuzul are peste 150.000 de kilometri parcurși, ceea ce nu-i rău pentru o mașină din anii ‘80.

Problema este că proprietarii nu vând rulota și mica Honda la pachet. Au prețuri separate: autobuzul-rulotă se vinde cu aproape 40.000 e dolari, iar Honda Z600 cu 5.500 de dolari.

Citește și:
Sursa: Jalopnik