25 iun. 2019 | 12:30

România U-21 pe Google: cum se vede echipa lui Hagi în căutările online

ACTUALITATE
România U-21 pe Google: cum se vede echipa lui Hagi în căutările online

Echipa de fotbal a României U-21 cu Ianis Hagi a reușit o performanță de senzație la Campionatul European U-21. Asta se vede și în căutările online.

În acest moment se desfășoară Campionatul European de fotbal U-21. Echipa națională de tineret u-21 a României a reușit o performanță istorică și a ajuns în semifinalele competiției. Echipa României, cu Ianis Hagi pe teren, a câștigat o grupă grea din care au făcut parte Franța, Anglia și Croația.

Astfel, echipa lui Hagi junior s-a calificat în semifinalele competiției undeva va întâlni Germania, campioana en-titre.

E binecunoscut faptul că românii sunt mari amatori de fotbal. Chiar dacă performanțele echipelor de club din țară sau a echipei naționale de fotbal a României nu mai sunt la fel de ridicate ca în trecut, românii încă se uită la meciuri, iar asta se vede în audiențe și caută informații despre echipe sau despre jucători înainte și după meciuri.

Fotbalul este în sângele românilor, cu tot cu Hagi

Se vede setea românilor după o performanță sportivă în fotbal și în domeniul căutărilor. Pe primul loc în căutări se află Ianis Hagi, care are de două ori mai multe căutări decât locul doi. De fapt. Primele zece căutări din Google de astăzi (mai puțin una) au legătură cu echipa de fotbal România U-21, Ianis Hagi sau Campionatul European U-21.

Chiar și ieri, 24 iunie, majoritatea căutărilor de pe Google au avut legătură cu echipa de fotbal. Românii au fost foarte interesați unde pot vedea meciul cu Franța, au căutat informații despre George Pușcaș sau despre Campionatul European de Tineret 2019.

România U-21 domină Google, la fel și Ianis Hagi, la fel cum a făcut-o și Simona Halep în momentele când a ajuns în finale de Grand Slam sau când a câștigat Roland Garros-ul. Vom vedea dacă echipa de fotbal a României U-21 va reuși să învingă echipa de fotbal a Germaniei U-21 și dacă va ajunge în finală.