FRF susține că România ar putea să refuze să joace cu Germania, joi, de la ora 19:00: care este motivul invocat

FRF susține că România ar putea să refuze să joace cu Germania, joi, de la ora 19:00: care este motivul invocat

România s-a calificat în semifinalele EURO U21, după un parcurs fenomenal la turneul găzduit de Italia și San Marino. Tricolorii vor întâlni Germania, iar meciul e programat joi, la ora 19:00. Numai că FRF are câteva obiecții.

Naționala de tineret a României a reușit, din nou, să aprindă pasiunea românilor pentru jocul echipei naționale de fotbal odată cu parcursul fenomenal de la EURO U21. Tricolorii s-au calificat în semifinalele EURO U21 după două victorii spectaculoase în fața Croației și Angliei și o remiză cu Franța.

Naționala de tineret avea nevoie de o remiză cu Franța, iar rezultatul, 0 la 0, a avantajat ambele echipe, care merg în semifinale.

Primele reacții ale tricolorilor după ce România s-a calificat în semifinale la Euro U21

De ce nu vrea FRF ca România să joace semifinala la ora 19:00

Problema orei la care a fost programat meciul dintre România și Germania a fost ridicată de directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, Mihai Stoichiță. El susține, la Digi Sport, că meciul României ar fi trebuit să se joace la ora 22:00, pentru că Germania e prima calificată în semifinale.

Doar că, susține directorul tehnic al FRF, atunci când au văzut că Germania va întâlni România, organizatorii au mutat partida la ora 19:00, în vrem ce cealaltă semifinală, dintre Franța și Spania, se va juca de la ora 22:00.

Mihai Stoichiță spune că nu e corect așa, pentru că temperatura la ora jocului va fi extrem de ridicată. Dacă vor juca de la ora 19.00, tricolorii ar putea evolua la peste 35 de grade Celsius, ceea ce le poate afecta jocul.

„Este crimă dacă se întâmplă acest lucru! Nu cred că vom juca de la ora 19.00. Nu se poate! M-am uitat pe prognoză, nu ştiu dacă se poate juca fotbal pe vremea asta. Nu ştiu acum care sunt regulile.  Dar ştiu că la orice loc de muncă activitatea se suspendă după 36 de grade. *Nu ştiu dacă se poate juca la 19.00. Nu mi se pare corect ca o echipă să joace de la 19.00 şi altele de la 22.00.  Nu ştiu ce va fi. Vom face un apel la UEFA. E un val de căldură extraordinar în zona asta a Italiei”
Mihai Stoichiță, director tehnic FRF

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI