Rolurile din filme care au schimbat complet vietile actorilor

Rolurile din filme care au schimbat complet vietile actorilor

De regulă, actorii ar trebui să fie capabili să se detașeze de personajele pe care le interpretează în filme și în seriale – uneori însă, personajele rămân cu ei, într-o formă sau alta.

Actorii sunt precum niște cameleoni: la muncă se transformă în tot soiul de personaje, iar când se întorc acasă se dezbracă de acea personalitate. Sunt totuși cazuri în care actorii sunt schimbați complet după un anumit rol – schimbările sunt uneori bune, alteori rele, cert este că sunt permanente.

Cei de la Cracked au realizat un top cu rolurile din filme care au schimbat drastic viața oamenilor care le-au interpretat.

Bob Hoskins s-a ales cu halucinații după rolul din „Who Framed Roger Rabbit”

Pe parcursul vieții, Hoskins a inventat tot soiul de prieteni imaginari pentru a se descurca mai ușor cu singurătatea. De asemenea, nu ezita să se joace cu copiii săi și prietenii lor imaginari. După rolul său din „Who Framed Roger Rabbit”, tendința lui de a inventa personaje imaginare a scăpat de sub control complet. „Stăteam jos, vorbeam normal și deodată o nevăstuică se holba din perete la mine”, a povestit el.

James Cromwell a devenit vegan și activist al drepturilor animalelor după ce a jucat în „Babe”

În ultima scenă din film, un porc a scăpat și a început să se tăvălească în iarbă. Mai mulți oameni din producție au încercat să îl prindă – iar Cromwell s-a hotărât chiar atunci că nu vrea să ia parte la așa ceva. De atunci, actorul a condus proteste pentru drepturile animalelor și chiar a ajuns la închisoare pentru unele din ele.

Anthony Hopkins s-a despărțit de Martha Stewart după rolul lui din „The Silence of the Lambs”

Hopkins a fost atât de convingător în rolul său legendar de Hannibal Lecter, încât relația lui cu Martha Stewart s-a încheiat. La un moment dat, Stewart a glumit despre întreaga situație la talk show-ul lui Howard Stern, spunând: „Vrei ca cineva să îți mănânce creierul în timp ce stai în frumoasa ta sufragerie din Maine?”.

Colin Firth a rămas oarecum bâlbâit după rolul din „The King’s Speech”

King George a trebuit să învețe să vorbească fără să se bâlbâie. Colin Firth a trebuit să învețe să vorbească bâlbâit pentru a-l putea interpreta. Chiar și după încheierea filmărilor, Firth s-a trezit că se bâlbâie fără motiv. „Sunt momente când [bâlbâitul] este destul de infecțios”, a recunoscut el.

Al Pacino a rămas cu probleme nazale după ce a jucat în „Scarface”

În acest film, personajul interpretat de Al Pacino a fost văzut de mai multe ori trăgând pe nas cocaină. În realitate, cocaina era un amestec de mai multe substanțe (inclusiv lapte praf), pe care actorul nici nu le-a știut. „Ani după am avut chestii blocate acolo”, a zis el. „Aparatul meu respirator a fost alterat”.

Janet Leigh a devenit paranoică cu privire la dușuri după rolul din „Psycho”

Personajul lui Leigh este înjunghiat de mai multe ori în timp ce face duș, așa că actrița a devenit extrem de paranoică cu privire la tot ce înseamnă duș și baie. „Mă asigur că ușile și ferestrele casei sunt închise, și las ușa de la baie și perdeaua de la duș deschise”, a spus ea într-un interviu. „Mereu sunt cu fața spre ușă, privind, indiferent unde este capul dușului”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Cracked